Windows 8 activat si parere despre windows 8.1

Incerc sa dorm dar nu pot, asa ca am aprins iar laptopul si ma uitam pe spatele lui dupa serialul de la windows. Acest laptop l-am luat din Germania acum 2 ani si l-am luat cu windows 8.1 preinstalat insa atunci nu mi-a placut deloc si am bagat windows 7. Apoi anul acesta am rebagat windows 8.1 pe care il utilizez deja de cateva luni bune.

Nu il aveam activat si stiind ca eu am luat laptopul cu licenta de windows, m-am uitat acum pe spate si am gasit licenta pe singura eticheta ce o are mai mica pe spate. Sunt fericit acum ca am activat windowsul si acum imi pot face updateurile necesare.

am cautat ceva upateuri si am gasit cateva pentru placa grafica a laptopului, le-am descarcat si le-am instalat iar acum va trebui sa dau un restart la pc.

PS. Daca te intrebi cum poti vedea licenta sistemului de operare din pcul tau urmezi acesti pasi:

Apesi tasta windows +x si intri pe Comand Prompt (Admin)

HOW5009951B-001

Tastezi comanda WMIC BIOS GET SERIALNUMBER si apesi tasta ENTER

HOW5009951B-002

Seria de licenta va aparea in locul chenarului alb din imaginea urmatoare

HOW5009951B-003

Asadar cam asta trebuie sa faci pentru a putea vedea seria de licenta daca ai windowsul activat. In rest, va doresc numai bine si voi mai veni cu astfel de mici tutoriale ce tin de pc si sistemul de operare windows 8.1, sistem pe care eu dupa cateva luni de utilizare inca sunt la stadiul de a-l descoperi.

Cat despre parerea mea despre el… La inceput nu imi placea dar odata ce am inceput sa il utilizez mi-am dat seama ca acesta iti usureaza mult munca la calculator, este chiar foarte stabil si interfata lui complicata odata ce inveti sa o folosesti este chiar mai intuitiva decat cea a banalului Windows xp sau precedentului Windows 7.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *