Windows 10 Update-urile pot fi oorite acum

Salut, este dimineata si abia am ajuns la munca, alaturi de o cafea de la automat ma gandeam si eu sa scriu cate ceva despre Windows 10 care ar trebui sa apara maine. Dupa ce multi s-au plans ca aceasta versiune a sistemului de operare nu va avea optiunea de a opri updateurile automate, Microsoft a venit cu un tool care te ajuta sa treci peste acest inconvenient, update-urile nemaifiind chiar atat de obligatorii.

windows-updateIn Windows 10, optiunea windows update nu se ocupa doar cu actualizarea securitatii si corectarea problemelor din sistemul de operare, aceasta optiune acum ne va instala in fundal si driverele pentru componentele calculatoarelor.

Acest utilitar ce ne va putea ajuta sa oprim updateurile automate, nu este usor accesibil oricui el fiind ascuns in instructiunile de troubleshooting de pe site-ul oficial Microsoft. Acest utilitar vine cu denumirea de KB3073930. Odata descarcat utilitarul este foarte usor de folosit, tu ca utilizator putand opta pentru setarile preferate doar cu cateva click-uri. Trebuie stiut si faptul ca utilizatorii Windows 10 PRO si Enterprise nu vor fi afectati de aceste probleme si nu vor avea nevoie de acest utilitar, deoarece aceste variante vor include aceste optiuni de la instalare.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *