Weekend genial, in rest Multumesc!

Pe un drum de munte cu serpentine, urcusuri si coborasuri, drumuri gresite si intoarceri, peisaje si oameni, prieteni vechi, prieteni noi, corturi si foc.

smileyfaceAsta este pe scurt micul meu concediu din acest weekend, un weekend petrecut alaturi de 3 prieteni, masina, si corturi. Natura atrage, muzica linisteste dar, cand apare cineva in preajma care se pare ca te poate scoate din starea normala, te face mai bun, mai pasnic, mai nerasist, mai neorgolios si poate mai atent, mult mai atent situatia se schimba.

In ultimul timp, am trecut de la stari la stari, mi-am adus aminte zilele astea ce inseamna sa te bucuri ca vezi pe cineva zambind, atat de putin iti trebuie sa uiti de toate si sa-ti descarci nervii doar vazand un zambet timid pe o fata de copil dragut.

Daca tot mi-ai spus ca vrei sa vezi ce scriu, aici ma exprim cel mai bine, aici e locul meu, un colt de litere si cuvinte insa, iti spun doar zambeste, iti voi aduce aminte zilnic. Nu imi voi cere scuze pentru nimic, detest scuzele, doar imi asum raspunderi, cu toate astea m-as simti vinovat daca ai fi trista din cauza ca eu niciodata nu apar cand trebuie, mereu imi aleg momentul altora, niciodata pe-al meu…

In rest, nu vreau sa trec la personale in blog, doar spun ca aceste zile m-au descarcat de toata energia negativa acumulata in ultimele luni, acum sunt calm, oarecum fericit, in plus mi-am gasit un motiv pentru a duce-o lupta cu mine, cu restul.

Am mintea vraiste, din cand in cand un zambet trece voiajor, ma concentrez sa imi vad de treaba dar, apare iar si iar si iar…

Nu mai scriu, greu ies ganduri din minte, doar spun ZAMBESTE esti cea mai draguta!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *