Weekend… fara masina 2.0

Hmm, nu am mai scris demult ceva serios pe aici, sa-mi fie rusine pentru asta dar am si scuza…

Nu mai am starea necesara sa scriu, nu mai am nici timpul si nici nu imi mai pot lasa ideile sa curga ca acum ceva timp. In perioada asta sunt putin stresat cu masina, apar mereu probleme pe la ea si incerc sa le rezolv. Cine ma cunoaste stie cat de inebunit sunt de masini si mai ales de masina mea. Acum stau si caut piese pe diverse pagini, caut rezolvari pentru diferite probleme si ma strofoc sa gasesc cele mai bune preturi pentru un racitor de gaze, filtru de particule ci CIM.

In fine, astea sunt activitati duminicale, activitati intr-o duminica in care nu pot scoate masina din curte, in care sunt putin inchis in casa si altceva nu prea am ce sa fac. Fac doar economie de carburant, economie de energie si bag odihna la greu pentru ca tot vine schimbul 3 si urmeaza acea saptamana in care sunt terminat, in care sunt un zombie in toata regula.

Una peste alta, cu masina avand atat de multe probleme, cred ca o sa devin un mic doctor in ale problemelor Opel pentru ca incep sa ma documentez pentru fiecare problema aparuta, incerc sa o rezolv singur si daca singur nu pot bag masina in service dar si asa pentru fiecare mica problema aflu rezolvarea. Deja am descoperit cateva probleme la care pot da si altora rezolvarea, deja invat care sunt hibele obisnuite Opel si care le este rezolvarea. 

In zilele ce urmeaza sper sa am masina reparata si cand voi merge la RAR sa il trec fara probleme pentru a rezolva cu inmatricularea mai repede… Abia astept sa pun pe ea numere rosii pentru a putea sa fug putin din tara, o saptamana macar… O saptamana de relaxare pe autostrazi adevarate.

Acum inchei, am reusit sa mai trec aici cateva randuri, nu imi place ca neglijez cam mult vechea mea pasiune dar, pasiunile noi le cam acopera pe cele vechi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *