VeryCreative- Tot ce-ti trebuie pentru siteul tau

Vreau sa schimb cat de curand designul siteu-lui si cautand pe internet o firma de web design, am gasit siteul firmei VeryCreative, o firma din Bacau ce a inceput activitatea in Iasi si Bacau. VeryCreative se ocupa din 2000 cu servicii web, deci are experienta si ofera toata gama de servicii web. De la creare de designuri, la optimizare seo, creare software pentru firme, creare de bloguri si magazine online dar si altele. VeryCreative, va fi tot ceea ce voi avea nevoie in viitor pentru a-mi dezvolta siteurile.

Deoarece ofera si servici de design grafic ma gandesc ca tot la ei sa apelez pentru niste carti de vizita si niste flayere si pliante pentru a promova un viitor proiect de turism, viitor deoarece il voi demara dupa ce voi termina cu scoala.

Una peste alta VeryCreative iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru a-ti optimiza si dezvolta un site web. Cred ca aceasta firma, realizeaza cele mai frumoase magazine online, ce pot vinde orice. Cand spun orice, ma refer la chiar orice, designul realizat de verycreative indeamna la cumparare si un magazin online nu are nevoie de mai mult decat de un web design bun iar produsele se vor vinde singure.

In anii de activitate, experienta si profesionalismul si-a spus cuvantul iar echipa VeryCreative au realizat un portofoliu de peste 1000 de proiecte si 400 de websiteuri si uitandu-ma prin portofoliul lor, am gasit exact ce am nevoie pentru siteurile mele, in scurt timp le voi optimiza cu ajutorul lor si le voi crea un web design unicat  si mult mai potrivite decat cele detinute acum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *