Vreau un espressor!

Cafea, cafea, cafea, cafeaua ne invioreaza dimineata asa ca m-am gandit sa ma uit putin pe eMag dupa un espressor pe care sa il cumpar in scurt timp. Nu am un buget prea mare, defapt momentan nu am bani de el dar sper ca in zilele ce urmeaza sa imi strang banii pentru mare (da, ma duc la mare cu iubita la sfarsit de luna) si poate si de un espressor amarat.

Geraet_1_links_tassimo_c7_ 003

Am nevoie de un espressor micut, sa il pot pune dimineata sa imi faca cea mai buna cafea posibila si sa nu mai pierd timpul uitandu-ma la apa din ibric cum nu fierbe mai repede.

M-am orientat care un espressor cu capsule Bosch Tassimo Vivy, este un espressor micut, face espresso si caffe machiato si alte bunataturi. Acesta foloseste T-discuri cu coduri de bare care ii indica ce cantitate de apa sa foloseasca, dar si temperatura exacta de care este nevoie pentru a imi face un espresso pe cinste.

Are suport pentru ceasca reglabil si detasabil, rezervor generos de 0,7litri. Incalzirea apei este instanta iar el nu trebuie supravegheat, are functie de auto oprire.

Espressorul pe eMag poate fi gasit AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *