Vreau un dulap metalic

Salutare, las ponturile de-o parte si va spun putin despre noile mele nebunii. Vreau sa imi iau un dulap metalic, imi plac dulapurile stil vestiar, il vreau pentru a-mi putea pune sculele in el, am o groaza de surubelnite, chei si alte lucruri de genu pe care nu prea am unde le pune. Vreau sa imi fac atelierul sa arate ca un atelier, nu petrec eu prea mult timp in el dar macar sa fie ordonat pentru momentele in care am chef de mesterit cate ceva.

Am cautat pe net si am gasit dulapuri metalice ieftine foarte interesante. Vreau sa imi iau n dulap metalic tip vestiar care sa poata fi incuiat si compartimentat dupa nevoile mele. In principiu nu prea il voi lasa cum vine din fabrica, il voi adapta putin la necesitati, il voi utiliza la maxim. Aceste dulapuri metalice sunt cele mai sigure, nu mai umbla altii cu lucrurile tale ele fiind puse in siguranta.

Pe langa toate acestea, rezistenta unui dulap metalic este de zeci de ani poate, doar daca nu te pui cu barosul pe el sa il contorsionezi, el va rezista an dupa an fiind tratat impotriva ruginii, nu se va sfarama din cauza umezelii, nu va prinde mucegai, poate fi revopsit si recompartimentat cu cateva nituri si 2-3 policioare, cateva gauri, 2-3 suporti in plus si ai un dulap multi functional.

Pe langa dulapul metalic ma gandesc sa iau si niste rafturi metalice caci sub casa am un beci, acolo este un mediu cam umed iar rafturile din lemn nu prea rezista asa ca ma gandeam sa pun rafturi din metal, se gasesc rafturi din inox sau metale care nu corodeaza la umezeala. In beci este umezeala dar nu scade temperatura mai jos de 5 grade, pot pune pe rafturi provizii pentru iarna, fructe si altele necesare. Intr-un timp in beci cresteam ciuperci, imi luasem 6 saci cu ciuperci si cresteau de minune acolo, nu am mai luat pentru ca nu a mai avut cine sa se ocupe de ele, eu am plecat o perioada prin Germania, cand am venit m-am angajat si nu m-am mai putut ocupa dar cred ca ma voi apuca iar de crescut ciupercute.

Sa vedem ce voi face, momentan voi achizitiona un vestiar metalic si rafturi pentru beci, poate ma voi apuca si de ciuperci, am multe in plan dar sa vedem ce se poate rezolva mai intai. Momentan ma intorc la treburile mele si poate mai scriu azi cate ceva. Pe data viitoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *