Vreau Televizor, dar cu functie de monitor.

Salut, dupa ce de dimineata am vorbit despre tablete si telefoane inteligente, m-am gandit sa vorbesc putin si despre televizoare. Asta pentru ca si eu am nevoie de un televizor pe care sa il pot folosi pe post de monitor cand am nevoie, un hibrid mie mi-ar prinde excelent. Sunt televizoare cu functie de monitor, printr-un singur buton le poti comuta pe functia dorita foarte usor.

smart tv samsung

Ma uit acum pe net de televizoare LED ieftine, cum bugetul este mic, speram sa gasesc ceva ok pentru preferintele mele. Am gasi ceva, il voi prezenta mai jos. Cautand prin magazinele online, am gasit televizoare Samsung care mi-au atras atentia.

Dupa ce am vizualizat mai multe televizoare, am gasit un televizor Smart Led Samsung 32H5500 cu o diagonala de 80 cm Full HD. Acesta este mai mult un tv decat monitor dar cred ca il pot folosi si ca monitor atunci cand ma uit la un film sau poate atunci cand citesc chiar. Odata cu dimensiunea acestuia, si spatiul de lucru se marste ceea ce inseamna detalii grafice mai bune. Televizorul gasit de mine are si o reducere de 300 de lei de la pretul initial de 1599 la 1299 de lei.

Cat despre functiile si ceea ce ofera acesta, este un televizor Full HD, detine un procesor puternic Quad Core pentru o performanta rapida in navigarea pe internet direct de pe tv. Poti conecta acest tv prin wi-fi la telefon sau laptop. Are chiar si modul Fotbal, adica iti ofera o experienta inedita in vizionarea meciurilor preferate. Asta este un plus pentru microbisti care practic, atunci cand deschid televizorul nu se uita pe altceva inafara de fotbal.

Ca si specificatii tehnice acest Smart TV Samsung, dispune de un ecran cu tehnologie LED. Pe parte de audio avem un sistem audio down firing+ Full Range, 2 iesiri x 10W. In ceea ce priveste experienta video, acesta ne ofera o diagonala de 80 cm, rezolutie 1920×1080 iar ca si caracteristici superioare de imagine: Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer(plus), Film Mode.

Conectivitate prin RJ-45 si WI-Fi integrat, Slot Cl, HDMI, RF In, SCART. Mai avem:

  • 1x iesire audio,
  • 2x port usb 2.0
  • 1x intrare video composite
  • 1x intrare component
  • 1x intrare scart
  • 3x port HDMI.

Acesta este un must have al smart tv-urilor de buget redus, are tot ce ai putea vrea in banii cerui de comercianti pe el. Inconvenientul este ca nu mai au bunicile sau mamele pe ce pune celebrul mileu si nici pisica pe ce sa doarma.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *