Vreau iPhone5 Vodafone il lanseaza maine

Vodafone lansează mâine 1 Noiembrie 2012 (când sora mea face 23 de ani) noul iPhone 5 “De ce iti doresti de la Vodafone un iPhone 5?”.

M-am gândit să-mi încerc și eu norocul, și să raspund la întrebare. Raspunusl meu:

În ziua de astăzi un copil când începe să vorbească, printre primele cuvinte rostite sunt iphone, tableta, ipad, apoi începe să formuleze propoziții gen „mama vleau iphone 5” așa că eu dece nu aș vrea?

La ce m-ar ajuta pe mine?

Prezentări, cred că se fac genial. Administrarea siteurilor cred ca ar fi activitatea predominanta pe acest smartphone deoarece oferă un control genial și o claritate a elementelor WOW. Pe lângă acestea și vorbitul ar fi o activitate că doar pentru asta este făcut iar aplicația de navigație ar fi și ea foarte folosită în timpul programului de lucru, trebuind să caut adrese și de multe ori fără ajutor nu le găsesc.

Momentan am bătrânul meu Samsung Ch@t 3350 parcă, tastatura qwerty, care nu mă prea ajută deoarece nu are un sistem de operare, un GPS, și suport JAVA pe el, astfel neputând face prea multe lucruri pe el, este bătrânel dar, are baterie bună și asta mă încântă cel mai tare.

Noul iPhone 5 vine cu o mulțime de elemente geniale, este tăticul telefoanelor pot spune.

iPhone 5 este tot ce imi trebuie pentru activitatea de zi cu zi, de la job pana la relaxare este tot ce imi trebuie.

6 Responses to “Vreau iPhone5 Vodafone il lanseaza maine”

 1. Colocare spune:

  Bafta la concurs! Si eu m-am inscris 🙂

 2. Confidential spune:

  Diseara, la Afi Palace Cotroceni !!!! De-abia l-astept… La multi ani surorii tale !!!

 3. Alina spune:

  O sa-mi achizitionez acest model desi este putin ciudata inaltimea sa dar pana atunci astept sa se mai eftineasca si sa mai imi creasca salariu:D

 4. Tudor Mateescu spune:

  Cu totii abia il asteptam, iata ca a venit…ooo da! Iphone 5. Se pare ca cei de la Iphone l-au facut mai mare, era si timpul.

 5. vipe spune:

  Iphone este un smartphone cu greutate. Nu cred ca este cineva in Romania care sa nu-l vrea(luam in calcul doar pe cei ce stiu ce este acela Iphon)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *