Vreau GTA V, Vreau un pc mai bun, un job si ceva de facut, cer prea mult?

GTA VSalutare, astazi detest faptul ca nu am un pc mai puternic, un calculator care sa ma ajute sa joc si eu ca tot omul GTA V. A aparut zilele trecute si pe youtube au aparut zeci de game play-uri geniale. Este singurul joc pentru care as da 250 de lei, este genial realizat, din cate vad eu in materialele video realizate de cei ce il joaca deja, ai un spatiu imens unde sa te joci.

CUMPARA ACUM GTA V

Muntii sunt realizati genial, totul este realizat genial. Eu momentan ma joc Call Of Duty Modern Warfear 2, l-am jucat si in trecut dar m-am pus iar pe el in lipsa de alte ocupatii. Atunci cand ma joc, imi mai vin idei de scris pe blog. Astazi inca nu m-am jucat dar am spus sa mai scriu despre jocurile jucate in ultimul timp, despre ce mai fac…

Acum beau un ness si ma mai uit ce joburi noi au mai aparut pe siteurile de joburi. Cei de la Tonka Distribution vad ca nu m-au sunat, de la interviu nu am nici un raspuns de la ei si mi-ar fi placut enorm acel job, este tipul de job in care as sta ani de zile. Jobul de operator automate de cafea este acel job in care sti ce ai de facut, iti faci treaba bine, te si plimbi, esti si la volan mai toata ziua, cunosti si oameni noi, este exact ce vreau eu sa fac.

De jucat, am terminat saptamanile trecute Sniper Ghost Warior 2 si Call Of duty Black Ops 2. Saptamana trecuta neavand ce face mi-am desfacut mp3-ul pentru ca nu se mai auzea in casti decat din anumite pozitii si am descoperit ca era putin dezlipita mufa in care bagi jackul, am luat pistolul de lipit si l-am reparat singur, sunt mandru de mine.

In rest, stau si sper sa ma sune careva sa imi zica „ma te angajez” sa am unde sa merg in fiecare dimineata, m-am cam saturat de calculator, ma dor ochii, sunt ametit, de multe ori nu am chef de nimic si ma simt obosit caci statul de geaba te oboseste mai rau ca munca.

Sunt obosit psihic, vreau sa am ceva de facut, sa am zilnic ceva de facut.

Acum ma voi apuca sa bag prin pc niste articole pe care nu le voi publica momentan, vreau sa imi fac o baza de date de articole pe care la nevoie sa le pot publica sau dece nu sa le pot vinde. Momentan, imi voi termina nesul si voi cauta idei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *