Voi invata sa fac teme wordpress de la 0. Imi fac program de lucru.

Imi fac program de lucru. Am tot spus ca imi fac un program pe care sa il respect, un program de stat in fata calculatorului, un timp de 8 ore pe zi, timp in care sa studiez tutoriale, sa citesc stiri, sa scriu articole, sa fac treburi utile. Acum am gasit si un tutorial bunicel dupa care sa invat sa creez teme wordpress, momentan ma descurc sa editez temele, le pot modifica cam in ce fel doresc insa sunt multe lucruri care nu le pot face doar modificand.wordpress-logo

Am de gand sa invat sa creez teme de la 0, sa le pot oferi spre vanzare si sa pot face la cerere diverse teme sau functionalitati. Editarea am invatat-o din mers, stiu cam despre ce este vorba in crearea unei teme, nu le am eu prea bine cu designul dar asta se poate rezolva apeland la diverse cunostiinte, eu vreau sa invat partea de programare si sa ajung sa o stapanesc, am tot spus ca voi face asta dar mereu am lasat-o balta, acum sper sa reusesc sa duc totul la bun sfarsit. Va fi un drum greu dar, un drum care ma poate scoate la suprafata.

Sunt autodidact si voi reusi sa invat sa fac si teme wordpress de la 0, odata cu asta invat si PHP, stiu putin din el insa, cu putin nu faci prea multe asa ca o sa invat mai mult, sa il stapanesc. Voi incepe prin a face o tema cu un header, un sidebar, un content si un footer, simpla, aerisita, fara prea multe culori insa draguta.

Sper sa reusesc sa fac si pasul acesta, iar daca stiti tutoriale, nu ezitati sa imi lasati un comentariu cu o adresa.

Asadar ma pun pe treaba sau cum ar spune unii Back in business.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *