Vine sfârșitul lumiiiii! NU ZĂU!

Sunt eu dobitoc oare și chiar nu pot crede că acele calcule ale băștinașilor de pe teritoriul Americii numiți Mayași sunt reale?

Nu nu sunt atât de dobitoc încât să mă sperii de o umbră pe care încă nu am văzut-o și de care doar se zvonește, după ce au fost interpretate niște scrieri antice că asta este, au fost interpretate nu traduse corect, în nici un caz. De ceva timp mass-media din țară și din afară atenționează speriind lumea în același timp că „vezi doamne” vine sfârșitul lumii că așa li sa tresărit mayașilor că pe 21 decembrie 2012 vine sfârșitul. Sfârșitul cui? Sfârșitul lor? A venit de mult, nu văd să mai fie vreun mayaș în viață.

Religia ca și mas-media la fel, pocăiți-vă că vine sfârșitul. Să fim serioși, nu mai suntem copii să credem în basme, de orice natură.

Mai citisem o știre cum că una crede că plodul ei este Anticristul, că vezi tu că mere ăla la o lună în două picioare și că TUȘEȘTE FLĂCĂRI, nu zău, am pus-o numai bun dacă se termină petrolul, punem și de un grătărel că focul îl avem moca, răcit să fie ăla.

Și așa zilnic mă lovesc de zeci de basme și povești și babe isterice și oameni limitați la texte ce uită să-ți trăiască ziua de azi cu gândul că mâine moare. Se limitează la texte biblice fără a-și contura propria realitate, fără a căuta vreun răspuns pentru ce scrie acolo, în biblie, în calendarul Mayaș, în orice.

Pun pariu că pe 22 decembrie, tot aici voi fi, tot aici voi scrie și probabil va fi lumea ceva mai albă deoarece va ninge dar tot pe același pământ vom călca, aceași mâncare vom mânca…

7 Responses to “Vine sfârșitul lumiiiii! NU ZĂU!”

 1. Ana spune:

  Anul trecut dupa cum se spunea, a venit de cel putin doua ori… datorita faptului ca ” am supravietuit” anul acesta vine din nou. Hai sa fim seriosi… cine poate prezice asta? Nu trebuie sa ne panicam. Cu siguranta ne vom trezii si in 23 decembrie.

 2. Marian spune:

  Este o prostie asta cu sfarsitul lumii, nimeni nu stie exact cand va veni, si daca va veni.

  • MarinelPadurice spune:

   Sti cum sta treaba…. Orice prost poate deveni vedeta spunand ca maine vine sfarsitul lumii. Asa a se gasesc asemenea specimene care spun ziua ce viseaza noaptea.

 3. Alexa spune:

  Am numai 23 de ani si deja am trecut prin3 sfarsituri de lume! Ba ca murim la eclipsa de soare, ba ca in 2000, ba ca acum pe 21 decembrie…ei bine poate pana la 80 de ani o sa mai trec prin o mie de sfarsitul lumii!
  Sa fim seriosi…si chiar daca ar fi adevarat si ar venii sf lumii..ce crezi ca ai putea sa facem in plus???

 4. Marius spune:

  Sfarsitul lumii nu vine dintr-o data, vine treptat. M-am saturat sa tot aud ca vine sfarsitul lumii… ba in 2000, ba in 2009 ba in 2012.. Nu cred in nimic ce spun astia la Tv

 5. Condei Tudorel spune:

  Pe 21 decembrie 2012 nu vine sfarsitul lumii, a fost de ajuns sa spuna unul ca este „sfarsitul” si dupa aia un prost imediat a sunat la mass media sa spuna ca este sfarsitul lumii , dar asta este total gresit , pe 21 decembrie se sfarseste un ciclu ce tine 3600 ani (daca nu ma insel) si incepe unul nou, pentru maiasi era ca si revelionul , deci o perioada de bucurie , nu de frica

 6. Marian spune:

  Nu o sa mai apucam noi sa vedem sfarsitul lumii, pentru ca nu va veni curand, nu exista nici un fel de semne ca ar veni. Bullshit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *