Ursuletii de plus pot fi cel mai bun cadou

De cate ori nu ne-am dorit sa facem un cadou unei persoane iubite si aceasta sa fie multumita de ceea ce primeste?

De cate ori nu ne-am dorit ca atunci cand ii facem un cadou iubitei noastre sa primeasca un cadou care sa ii aduca zambetul pe buze? Si de cate ori nu v-am spus ca singura solutie ca sa faci acest lucru este ca sa ii cumperi jucarii de plus? De ce jucarii de plus? Pentru ca ea vrea sa ramana un copil. Vrea sa ii fie aduse in memorie scenele in care se joaca si in care este un copil, la fel ca pe vremea cand avea 11 ani.
Urs de plus cu inimioare 2-585x650La fel ca pe vremea cand nu ii statea nimeni in cale pentru a se juca si pentru a face ce vrea. Odata cu timpul ne maturizam si odata cu aceasta maturizare nu mai avem timp de noi, nu mai avem timp deloc ca sa ne mai jucam. Ca sa mai fim si noi copii din cand in cand. Poate ca acest lucru ar reprezenta cel mai bun raspuns pe care il poti primi atunci cand intrebi de ce i-ai face cadou niste jucarii de plus. Si, de ce nu, poate acest raspuns te va pune sa cazi pe ganduri, dar nu foarte mult sau nu suficient de mult incat sa te razgandesti, ci din contra, te va face sa ii cumperi o jucarie din plus. Nu trebuie sa fie o jucarie de cateva sute de euro, ci, mai degraba, sa fie o jucarie din plus care sa o faca sa se joace cu ea in fiecare zi.

Credem cu tarie si vedem ca in ultimul timp au devenit celebre jucariile din plus reprezentate de ursuletii din plus sau cateii din plus. Sunt foarte multe idei, sunt foarte multe intrebari la care nu stii sa raspunzi pentru ca poate consideri ca nu o cunosti suficient de mult si de bine incat sa fii sigur ca o sa-i placa un cadou pe care ai vrea sa-l faci? Atunci nu trebuie sa mai eziti, pentru ca solutia iti este prezentata in randurile de mai sus si este o metoda sigura de a o face sa zambeasca. Jucariile de plus nu au fost niciodata invechite. Mereu au reprezentat un mod foarte dragut si frumos de a face o figura frumoasa. Si nu neaparat iubitei. Daca esti parinte, nu trebuie sa mai pierzi timpul. Daruind un ursulet de plus unui copil atunci cand este mic este ca si cum i-ai da o persoana care trebuie sa fie in preajma ei. O sa se simta in siguranta stiind ca este mereu cineva cu ea si o sa rada pe tot parcursul zilei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *