Unde faci chestionare auto?

Zilnic vedem zeci de accidente care au loc pe soselele Romaniei si deseori ne intrebam cum s-a ajuns in situatia de a comite o greseala de incepator in momentul cand, teoretic, ar trebui sa cunosti legile care guverneaza, mai mult sau mai putin spus, asfaltul romanesc. Prost sau bun, trebuie sa ne conformam si sa admitem faptul ca multi dintre colegii nostri de trafic nu au minimum de cunostinte care sa ii recomande ca avand dreptul sa tina volanul in ambele maini. O buna parte din ei au renuntat la a completa chestionare auto si au ‘cotizat’ corespunzator, primind, desigur, permisul a doua zi.

Asadar, cum sa nu fie problematic bunul mers al masinilor din trafic atunci cand printre participanti se strecoara si astfel de exemplare? Sa nu uitam de celebrul judet Pitesti, care ne-a furnizat de-a lungul timpului soferi fraudulosi pe banda rulanta. Cu timpul, lumea s-a mai calmat, dar suspiciunea persista, cu atat mai mult cu cat vezi cu proprii ochi cum ti se taie calea sau cum oglinzile, respectiv stopurile de semnalizare sunt cu rol decorativ pentru cei care nu isi respecta statutul de sofer. Ne confruntam adesea cu astfel de cazuri, face parte din ADN-ul nostru sa fim toleranti cu aproapele nostru.

Desi oarecum mai complexa, reteta clasica nu va da gres niciodata. Cea prin intermediul careia poti obtine carnetul intr-un mod cat de poate de legal, si anume: citim legislatia de vreo cateva ori, subliniind in acelasi timp tot ce consideram ca ar putea constitui un lucru important in viitoarea noastra ‘cariera’, cautam pe Internet chestionare auto online, eventual chestionare auto categoria B, pentru ca mai apoi sa trecem la rezolvarea lor. In cazul in care rezultatele nu sunt satisfacatoare, mai parcurgem inca o data legislatia in vigoare si tot asa mai departe. Altfel spus, trebuie sa constientizam ca, odata deveniti soferi cu drepturi depline, atentia trebuie sa fie indreptata 100% catre sosea si mai putin la ceea ce se intampla in jurul nostru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *