Un site vandut de mine care acum se dezvolta bine

aplicatii-android-logoSalut, azi scriu, scriu despre unul din site-urile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timplui si le-am vandut. Este vorba despre un site pe care l-am luat de la un utilizator al unui forum pe care il fregventez, era nou, nu era dezvoltat dar avea un domeniu bun. Am luat site-ul, am inceput sa il dezvolt si sa il promovez iar la cateva luni l-am vandut caci nu mai aveam timp de el. Acum, imi cam pare rau ca l-am vandut dar ma bucur ca cel care l-a cumparat se ocupa de el.

De cele mai multe ori cei care cumpara site-uri, le pune pe un host si uita de ele, foarte rar le si dezvolta in continuare. Cel care mi-a cumparat site-ul se ocupa de el, il dezvolta si imi place.

Este vorba de un site de aplicatii android. Site-ul este aplicatii-android.com, ieri dupa mult timp am mai intrat pe el, sa vad daca se mai tine cineva de el si am avut placerea sa observ ca este activ, este in plina dezvoltare si asta imi place enorm de mult.

Cautand prin articole, stiind ca si eu am scris pe el, am gasit si articolele mele si chiar in unul din articole am gasit cum puteam face rost de o licenta pentru Antivirus Android. Pe langa asta, am gasit si alte recomandari de antivirus de cat am facut eu, multe recomandari noi de aplicatii android si o multime de sfaturi utile. Site-ul in continuare se prezinta extrem de bine iar cel care l-a cumparat de la la mine depune efort pentru a aduce mereu continut nou si de calitate.

Intr-un fel imi pare rau ca l-am dat dar, imi pare extrem de bine ca cineva se ocupa acum de el, lucru foarte important pentru ca asa vad ca si munca mea de atunci a contribuit la ce este site-ul acesta astazi. Ma bucur sa vad cum creste, sa il vad activ.

Asadar, daca aveti nevoie de aplicatii android, recenzii si sfaturi, nu ezitati sa intrati pe acel site, este un site pe care il recomand si pentru faptul ca a fost al meu dar cel mai important pentru faptul ca sunt puse articole de calitate pe el.

Aici veti gasi tot ce va intereseaza despre aplicatii android, telefoane, tablete, jocuri si multe altele. Veti fi la curent cu cele mai noi stiri din domeniu si veti invata sa va folositi dispozitivele.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *