Un site bun printre milioanele de rebuturi

Cand am stari nu tocmai bune citesc, citesc diverse site-uri, bloguri sau presa online, ma uit la diverse poze sau filmulete scurt metraj.

great-blog-contentAstazi, printre zecile de site-uri pe care am intrat, am gasit site-ul trollul.eu, un site generalist pe care am gasit articole numai bune de citit. Este un site bun pentru diminetile in care nu ai ce face si in timp ce iti bei cafeaua simti nevoia de un articol ca si fumatorii de o tigare.

Un site foarte clean, nu te streseaza nici o reclama, nu te invadeaza cu nimic, totul este la locul lui si este foarte usor de citit, chiar relaxant pot spune. In ultimul timp, de foarte putine ori dau de site-uri care au articole bune dar si un aspect decent, marea majoritate te invadeaza cu reclame, iti dau tot felul de mesaje si iti deschid zeci de noi taburi, la acesta nu se intampla, ramane unul dintre putinele bine gandite.

Am gasit pe el articolul „A renunta nu inseamna a da gres” un articol care mi se potriveste perfect starilor din ultima vreme. Pe langa acesta, un articol foarte bun, sunt si multe altele pe diverse teme si dintr-o gama variata de domenii de interes. Editorul site-ului face o treaba foarte bine si sper sa vad acest site crescand.

Astazi rezerv timp cititului, sper sa am si rabdare sa citesc cateva articole si sper sa si gasesc articole numai bune de citit, acum momentan am ce citi pe trol, apoi sa vedem ce mai gasesc macar lafel de bun daca nu mai bun.

Nu zilnic gasim lucruri interesante lafel cum nu zilnic citim ceva interesant, nu sunt tocmai un cititor de carti, nu am mai pus mana pe o carte de ani de zile dar, cand vine vorba de bloguri, site-uri si altele in format electronic deja se schimba situatia, sunt un devorator de presa online, blogosfera si documentare.

Ma bucur ca am gasit ceva bun de citit, sper sa imi ocupe macar jumatate de zi cu articole interesante, sper sa vad acest site crescand si la cat mai multe articole. Voi sustine prin acest articol dezvoltarea siteului si voi urmari evolutia, sper sa imi dea zilnic ceva de citit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *