Un service it in Bucuresti? Recomandari?

Hai sa vorbim putin despre repararea calculatorului. Dece? Pentru ca un prieten m-a intrebat daca stiu vreun service it in Bucuresti pe care sa il recomand. In Bucuresti eu nu stiu dar, i-am spus sa caute si el putin pe net ca sigur gaseste un service ok.

Dece cauta el service it? Pentru ca si-a dus laptopul la un „meserias” in ale calculatoarelor care a reusit sa ii faca pcul atat de bine incat acela nici macar nu se mai aprinde, el in mod normal trebuind doar sa ii schimbe displayul. Acesta i-a schimbat displayul nimic de zis, dar problema este ca acum nu mai functioneaza deloc laptopul, cine stie ce a scos pe acolo si nu a mai pus la loc sau ce o fi schimbat pe langa display…

descărcare (1)

Eu recomand sa mergeti la oameni de incredere sau la service, sa se uite cineva de specialitate la calculatoarele voastre nu neica nimeni care habar nu au chestii de electronica sau hardware. Eu personal ma bag la schimbat un cooler, la un ram, un hdd in general orice componenta hardware dar nu ma bag la chestii ce necesita cunostiinte avansate de electronica pentru ca ma depasesc.

Prefer sa ma limitez la partea de schimbare hardware si pe parte de software la formatare, instalare drivere, programe, antivirusi si ce mai are omu nevoie. Nu incep eu sa imi bag nasul unde nu ma pricep pentru a-i strica mai rau calculatorul omului. Va recomand sa apelati la service-uri it cu oameni specializati. Eu pentru el am cautat totusi un service it in Bucuresti si am gasit service-ul celor de la krom.ro, site-ul lor arata bine si din ce am citit pe net ar fi foarte buni in ale depanarilor.

Ca sfat, atunci cand cauti pe net un service it, consulta siteul firmei, sa arate cat decat profesionist, apoi cauta parerile altora pe forumuri , pe facebook si alte platforme. Parerile celor care au lucrat cu ei te vor ajuta intotdeauna sa iti faci o idee fata de seriozitatea si competenta serviceu-lui.

Voi pe la cine duceti calculatoarele bolnave? Avet un service preferat in Bucuresti? Poate ajutam pe omul asta sa isi duca calculatorul la cine trebuie, poate mai salveaza ceva din el, asta daca mai are si ce salva. Ce spuneti, aveti ceva recomandari?

Puteti recomanda prin comentarii service-uri it din Bucuresti si din tara, poate si altii au nevoie de un service it bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *