Un service auto in Bucuresti? Se rezolva

Buna dimineata, uite ca incepe o noua saptamana, pe mine ma prinde tot in fata calculatorului dar pe altii ii prinde pe drum. Un prieten m-a sunat de dimineata sa ii caut un service auto in Bucuresti, stiind ca eu stau cu calculatorul in brate mai tot timpul.

Se pare ca a reusit performanta de a ramane in pana in capitala tuturor (im)posibilitatilor si se vede nevoit sa apeleze la un service pentru a putea pleca la drum. Traiasca Google in cazul asta pentru ca doar cu un simplu search am gasit pe google un service la care sa il trimit. Service-ul i l-am recomandat in urma parerilor gasite pe net despre acesta, comparand 4 sau 5 service-uri auto din Bucuresti.

In ziua de azi, fara internet am fi legati de maini si de picioare, eu personal nu imi imaginez viata fara el, spre exemplu sa traiesc ca pe vremea parintilor, sa ai doar un telefon fix (daca il aveau si pe el), sa te poti informa doar din ziare si de pe strada… Prefer internetul, ma pot informa in legatura cu orice.

Cu ajutorul tehnologiei poti deveni ghid ricand pentru oricine, cum am fost eu cu acest prieten, l-am indrumat spre acel service folosindu-ne de aplicatia de gasire a telefonului prin GPS pe care o avea instalata, eu urmarind de pe pc unde se afla si spunandu-i pe unde sa mearga.

In fine, a ajuns la service si a nimerit in cel mai performant service auto in care a fost vre-o data, dotat cu aparatura moderna si se pare ca si oameni bine instruiti in meseria lor.

In jumatate de ora a putut sa plece cu masina, a avut probleme pe la instalatia electrica, nu vroia sa porneasca motorul deoarece o chestie pe acolo nu mai functiona. A gasit pe stocul service-ului piesele necesare si asa a rezolvat problema repede si fara prea mare bataie de cap.

Acum este dator de cinste pentru ca daca nu avea un prieten lipit tot timpul de calculator inca astepta in camp pentru ca la service a ajuns pe jos, masina fiind mai apoi dusa pe platforma la service pentru. Oamenii si-au facut treaba iar el acum este deja in drum spre casa, fara prea mare gaura in buzunar si cu problema la masina rezolvata profesional nu peticita de mecanici amatori pe care ii mai intalnim prin oras pe la noi.

Aveti grija cand plecati la drum, asigurati-va ca masina este in regula caci altfel dormiti in camp si probabil in frig.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *