Un program odata folosit de toti, pe 21 decembrie isi incheie activitatea oficial.

Un produs prin care prin anii 2000-2005 pana in dezvoltarea internetului in stadiul de acum, se inchide dupa 15 ani de folosinta. Acest produs software a incantat urechile a milioane de oameni, redandu-le melodiile preferate, videoclipurile si filmele favorite. Este vorva de Winamp, cine nu a folosit winamp pentru a asculta muzica sau a vedea videoclipuri inseamna ca nu stia sa deschida macar calculatorul sau nu il aveau. Winamp a fost cumparat pentru o suma de 80 de milioane de dolari de catre compania AOL in anul 2002, pe atunci acest produs fiind inca profitabil.

images (2)AOL afirma faptul ca inceteaza producerea de noi versiuni a programului pe data de 20 decembrie a.c.. Cine va dori sa mai descarce acest program, va mai putea sa il descarce de pe pagina oficiala a winamp doar pana pe 21 decembrie, insa sigur acest produs care eu cred ca in versiunea free (avand si acea versiune pro pe care nu o foloseste nimeni), va putea fi descarcabil in continuare de diverse siteuri de download.

Personal, am winampul instalat, l-am instalat ieri dupa ce a trebuit sa imprumut laptopul educatoarei de la gradinita din cartier care a avut o ora deschisa si cu 2 ore inainte de acea festivitate, i-a picat windowsul pe laptopul ei in timp ce il pregatea de festivitate. M-a chemat sa o ajut si i-am imprumutat laptopul meu pe care a trebuit sa instalez winamp pentru a isi reda ea melodiile necesare. In rest eu nu mai folosesc winamp, bspayer sau vlc si alte programe de genul de ani de zile, de cand am internet de viteza maricica care imi permite sa ascult muzica online, facandu-mi playlisturi prin youtube, zonga si altele, filmele le vad online… nu are rost sa mai incarci calculatorul cu prea multe programe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *