Un nou loc de munca. Planuri, stres….

Salut din nou, azi ma ocup de scris, am inceput munca la un centru de termotransfer si inscriptionari auto+stikere in Breaza, am un program destul de incarcat si lung, lucrez de la 10:30 pana la orele 19-20. Munca nu este grea dar, necesita extrem de multa atentie la lucrul in program ArtCut si la manopera stikerelor, sau realizarea pmprimeurilor pentru textile.

Firma este mica, abia a inceput activitatea pe piata, sper sa se dezvolte si sa mearga treaba. Am cateva constrangeri dar sper ca in final sa mearga treaba bine si sa iesim in profit.

In rest, nu prea mai am timp de altceva, vin seara acasa obosit, mananc, fac un dus si ma pun in pat, mai stau putin la pc si adorm ca dimineata sa ma trezesc si sa o iau de la capat.

Imi place noul loc in care merg zilnic, imi place ca interactionez cu oamenii si am ce face in cea mai mare parte a timpului, acolo imi gasesc cate ceva de facut, mai pui autocolant pe o masina, mai faci un tricou…

In rest, acum incerc sa mai scriu si pe blog, sunt putin stresat iar stresul ma cam impiedica sa scriu, imi piere cheful de orice cand vad cat alergi dupa un loc de munca in tara asta iar cand gasesti insfarsit ceva, sunt alti factori care nu sunt ok la noul loc de munca….

In rest, astept luna iulie, data de 5, astept concerte, plimbari, munte, relaxare cu iubita… asta astept eu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *