Un nou job, planuri de viitor, ganduri si stari

Nu am mai scris, in ultimele zile nu am mai scris, ziua sunt la noul loc de munca. Acum lucrez la un centru de print si transfer termic. Sun in probe momentan dar, imi place. Acolo fac stikere pentru masini, fac transfer termic pe tricouri si in curand pe sepci. Mai facem si stikere pentru perete si multe altele.

Imi place, nu este o munca grea, in mare parte stau la un calculator, folosesc cateva instrumente si am nevoie de multa rabdare si atentie.

Imi place, am destul timp liber, imi pot lua liber cand vreau insa, noul job ma impiedica sa mai stau cu telefonul in mana tot timpul, ma impiedica sa imi mai sun iubita la fel de des ca pana acum. Sper sa fie ok in continuare, sper sa mearga treaba si sa raman aici, am obosit sa mai alerg dupa loc de munca, acum am gasit ceva ce imi place, aici chiar imi place.

In rest, am o stare ciudata, am multe lucruri de facut, am lucruri de demonstrat, am o relatie de aproape 8 luni pentru care voi da totul sau nimic. Am o iubita pe care o iubesc, multe planuri de viitor care o includ, un job de care sa ma tin, am grija sa am grija de mine si de ea.

Cat despre blog, voi incerca sa mai scriu, sa ma apuc iar sa scriu… In general scriu cand nu am o stare tocmai buna, cand trebuie sa ma descarc, acum scriu pentru ca vreau sa scriu, m-am descarcat acum cateva zile, o saptaman sau doua, nu prea mai am ce spune, mi-am eliberat mintea de tot.11297711_1004367199603974_599226813_n

Iubito, ai fost prima si vei ramane prima si ultima pentru mine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *