Un HUB USB3.0 de la TP-LINK pe placul meu

Salut salut, stand toata ziua pe net iar am gasit ceva extrem de interesant. Un lucru care pe mine ma tenteaza sa il cumpar cat de curand, un Hub USB genial de la TP-LINK.

TP-LINK UH720 este un Hub usb cu 7 porturi USB 3.0 ce ofera o viteza de transfer de pana la 5Gbps, ceea ce il face de 10 ori mai rapid decat cele ce folosesc USB2.0. Acesta cum spuneam are 7 porturi USB, lucru ce m-ar avantaja deoarece eu la laptop am decat 2 porturi USB, unul 2.0 si unul 3.0. Daca am mouse-ul conectat si un stick, pentru a baga si un cablu de date al telefonului trebuie sa scot unul din cele 2 dispozitive pe care le folosesc permanent.

1high-speed

Ce imi place la acest HUB sunt alte doua porturi USB special create pentru incarcarea dispozitivelor precum telefoane, tablete, camere foto etc. Aceste 2 dispozitive speciale au o putere de 5v/2.4A si recunosc dispozitivele cu Android si IOS.

2_expand-usb

 

Acest hub dispune de multiple protectii menite sa evite potentialele defectiuni cauzate dispozitivelor conectate la porturile sale, indiferent ca transferati date sau incarcati unul dintre aceste dispozitive.

4safeTP-Link inca nu a publicat un pret pentru acest HUB USB dar eu il astept cu nerabdare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *