Un bozgor care se trezește să vorbească, auzi tu… Să dispară România de pe harta lumii

S-a sculat un ungur care ce visează noaptea spune ziua și uite ce citesc eu astăzi printre știrile zilnice…

Andrei Safonov, fost deputat in parlamentul Republicii Moldova, scrie intr-un editorial publicat pe site-ul nr2.ru ca „Romania trebuie sa dispara de pe harta lumii”, deoarece numai asa poate fi oprit „expansionismul romanesc”.

AdTech AdMinistrii de externe ai Rusiei si Ucrainei urmeaza sa se intalneasca la Cernauti, unde vor discuta despre conflictul moldavo-transistrean. Locul nu este ales intamplator, deoarece Romania are pretentii asupa teritoriului Bucovinei de Nord. Ar trebui sa facem fata adevarului: nu trebuie in niciun caz sa actionam cu jumatati de masura impotriva expansionismului romanesc. Chiar daca Rusia si Ucraina se vor alia impotriva mostenitorilor lui Ion Antonescu, acest lucru nu va rezolva nimic„, isi incepe acesta comentariul, dupa care explica de ce trebuie procedat asa.
Andrei Safonov

In primul rand, diplomatia romaneasca este foarte activa si serveste in mod eficient politica de expansionism. In al doilea rand, Romania are aliati puternici si influenti, printre care SUA, Uniunea Europeana si NATO. In functie de obiectivele sale geopolitice, Occidentul va inchide ochii la toate cruzimile care vor face obiectul extinderii Romaniei. Iar in aceasta privinta trebuie sa spunem deschis: singurul mod de a scapa pentru totdeauna de pericolul romanesc este incetarea existentei statului roman si disparitia sa de pe harta politica a lumii. Romania ar trebui sa fie dezmembrata„, scrie Safonov.

Fostul deputat mai sustine ca acest lucru ar fi ceva extrem de pozitiv.

Sa ne gandim in mod impartial. Dezintegrarea si dezmembrarea Romaniei reprezinta o cauza nobila. Se compara cu o lovitura de pumnal in inima unui hot, pentru ca acesta sa nu mai jefuiasca din nou. Ar fi o masura preventiva de auto-aparare. Disparitia Romaniei este singura cale prin care putem avea o viata linistita„, incheie Safonov.  Sursa Protv.

 

Auzi tu ce-i trece ăstuia prin cap, să dispărem noi de pe hartă… Mă întreb cum are să facă asta, prin rugăminți sau prin război, că doar două variante sunt. De rugat ne roagă de sute de ani să le dăm autonomie, de luptat cu românul a luptat și turcul și de fiecare dată a fugit pe unde a apucat.

Ce mă deranjează este că ne face pe toți hoți, iar ăsta este efectul găzduirii țiganilor în țară și prostia românului de a le da dreptul să-și spună români. Nu mă pot numi rasist dar nici nu pot spune că agreez țiganii însă nici nu-mi place să fim luați de hoți noi românii din cauza lor a acelor țigani care nu-și văd de treabă și-i mănâncă degetele, că să știți că sunt și țigani cinstiți.

Una peste alta văd că încep mai toți să ne critice, ce-or fi zicând… Ăștia oricum nu mai au armată, dacă dai în ei, dai ca-n brânză. Și asta ar fi una din consecințele desființării stagiului militar obligatoriu.

Voi ce spuneți de ceea ce zice bozgorul ăsta? Si am o dilema, asta-i rus? ungur? Ucraineean sau moldovean?

3 Responses to “Un bozgor care se trezește să vorbească, auzi tu… Să dispară România de pe harta lumii”

  1. Mihai Daniel spune:

    Daca nu ii convine tara mearga in Ungaria sa vada cat de bine ii acolo 🙂

  2. Cosmina spune:

    am vazut stirea si pe rtv, asta mi se pare un comunist care traieste in urma cu 100 de ani, a disparut demult dorinta de expansiune si noi oricum n-avem ce sa facem cu ei, avem destui saraci, nu avem nevoie de inca 2 milioane de muritori de foame. NU-TI IA NIMENI POPORUL, COMUNISTULE !

  3. Mihai spune:

    Am citit si eu stirea, e absolut scandalos si josnic. Nu imi imaginez cum ar putea cineva sa aiba atata josnicie incat sa afirme asa ceva, si totodata inconstienta de a face o astfel de declaratie, care sigur i-a pus in cap o tara intreaga si nu numai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *