Un anume Lucian Mandruta indeamna tinerii la lupta. hai sictir

Azi prietena mea mi-a dat linkul unui articol pe care eu l-am mai citit acum ceva timp insa, m-am gandit acum sa imi spun si eu parerea cu privire la cele spuse de Lucian Mandruta.

Acest Lucian Mandruta se crede mare purtator de coaie, patriot cu o gandire mizera. Nu am habar cati ani are acest papagal dar, cred ca e trecut de 35. Dece scriu despre acest NIMENI? Pentru ca pe blogul lui a scris un articol care ne jigneste pe noi tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, acei tineri ce in caz de razboi ar fi siliti sa lupte cu arma in mana pentru scopurile mizere ale conducerii globale.

Acesta a scris aici http://lucianmindruta.com/2015/02/12/draga-tinere-intre-20-si-35-de-ani/ eu scriu aici.

Domnule Lucian Mandruta, ai coaie? Ia mergi tu la razboi si ia-o si pe ma-ta cu tine, tu probabil ai facut vre-o 6 luni de stagiu militar pe pile, poate ai luat o arma in mana, poate ai habar cum se trage cu ea dar eu, eu ma coaie tanar al acestei tari in care stagiul militar a fost scos de sub pecetea obligativitatii, fiind inlocuit cu constructia bisericilor, eu ce vina am sa mor intr-o lupta ce nu este a mea?

Bai baiete, stai tu linistit in timp ce eu as putea muri pe front? Hai sictir, mergi tu la razboi ca eu, eu nu am ce apara, ce sa apar? Oameni ca tine sa apar? Pupincuristi ai guvernului, jurnalisti de cacat? Nu nenica, prefer sa mor de batrnete, sa fiu un batran bolnav de boli incurabile decat sa mor pentru voi, pentru cei ce ne trimit pe noi tinerii in fata gloantelor. Trimite-ti tu copii in lupta, apoi bate-ti capul de noi tinerii.

Ps. Poate m-as duce la razboi daca parintii mei ar avea job cum aveau pe vremea lui Ceausescu, daca spitalele ar fi modernizate, daca scolile ar fi scoli. Ce sa apar, ruine? Ruinele fostelor fabrici, spitale si scoli? Asta sa apar? Nu multumesc!

PROMIT SA NU APAR INTERESELE CONDUCERII ACESTEI TARI, SA NU APAR CORUPTII CE AU VANDUT TARA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *