Tu pe ce rulezi? Ce programe folosesti pe pc?

Personal dețin un calculator care pe vremea când l-am cumpărat prin anul 2006 era bine dotat, mergea orice pe el.  L-am cumpărat cu o placă video Placa video Gigabyte nVidia GeForce 6200, 512MB, un  Procesor AMD Athlon 64 3500+ 2,55ghz 512 Mb/Ram. Cu aceste performanțe duce și acum numai că am mai adăugat 512 mb la ram.
Acum de cam un an jumătate rulez pe Windows 7 , ca antivirus am Norton Antivirus. Am folosit până acum o lună Norton Antivirus 2010 iar acum am varianta 2011, cu acest antivirus nu am mai reinstalat windows-ul de un an jumătate. Windows 7 în echipă cu Norton Antivirus este extrem de stabil, antivirusul oferind scanare în timp real iar windowsul este bine optimizat.
Programe adiționale folosesc… Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver, Microsoft office 2003Microsoft office 2007, Notpad++, Nero7 (este cel mai bun), BSPlayer pentru filme atunci când nu le văd online, Google Chrome și Mozilla Firefox.
Cam acestea ar fi programele ce le folosesc zilnic pentru diferite activități pe pc.
Voi ce folosiți? Aștept răspunsuri si poate sfaturi prin comentarii.

9 Responses to “Tu pe ce rulezi? Ce programe folosesti pe pc?”

 1. daniel sandu spune:

  salut,adica tu rulezi windows 7 pe 1 gb ram?si poti sa zici ca ti se misca bine???uite de exemplu pe laptoop am 4 gb ram ,procesor i3 2.1 ghz,placa video hd gts 540M,iar restu numai conteaza si uneori mai am framuri la jocuri mai am mici sacadarii in windows cand sunt mai multe pornite.daia zic ca poate merge saracu windows pe 1 gb ram dar il chinui tare!!!

  • MarinelPadurice spune:

   da se misca excelent, nu am treaba…. acu nu-ti imagina ca folosesc cs5, sau alte programe care necesita o droaie de resurse, insa pentru ce am nevoie mere brici.

 2. daniel sandu spune:

  btw,ca programe folosesc avg free edition de la ei ,css 5,office,aditionalele de socializare,browser google chrome ,itunes,bsplayer si media player pt filme,softuri diferite pt facultate gen autocad,math+,c++,java,etc.

 3. Yamasha spune:

  Nu pot sa fac o lista completa, ca sunt in dual boot cu Windows/ Linux, dar folosesc cel mai mult pachetul Adobe, feedaemon,virtualbox,pidgin,vlc,filezilla,editplus si multe altele.

 4. Crisslav spune:

  eu am un pc de 7 ani vreau si eu sa-l schimbi neaparat:)

 5. Mihha spune:

  eu folosesc putine programe: messenger, winamp, bs player, odc si torrent:)

 6. simona spune:

  In mare parte tot ce este freeware, playere, un antivirus ceva de chat si cam atat.

 7. iphonix spune:

  pai in mare strictu necesar, ca pe rabla asta nu prea mai merg multe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *