Totu-i pe dos.

Totu-i pe dos, am o stare morala jalnica, nimic nu imi iese cum as vrea eu, sunt oarecum deprimat, obosit, extenuat, dezorientat. Nu prea stiuce sa fac, incotro sa ma indrept, nu pot da inapoi de la nimic ca nu imi sta in fire, sunt genul care lupta intr-un razboi rece si lung, stiu sa pierd dar nu accept retragerea.

Acum nici nu stiu cum ma simt, stau in receptie linistit dar pe picior de plecare, sunt irascibil. Ma gandesc la multe in cursul zilei, la tot felul de lucruri, am ganduri insistente care orice as face ma culc cu ele si ma trezesc tot cu ele… Acum stau si ascult putina muzica, putin Iron Maiden, putin Arch Enemy, si presarat Gorgoroth, imi simt nervii pulsand in creier.

Ma intreb cine sunt, nici nu mai stiu ce vreau, vreau un singur lucru dar nu se poate, obisnuiesc sa vreau astfel de lucruri imposibile.

Aproape adorm dar am ganduri de asternut, drumuri de facut. Astazi conduceam si ma gandeam la diverse lucruri, si il vad de-o-data pe cel din fata ca intra pe sensul de urcare in conditiile in care cobora…. Omul se uita insistent in retrovizoare cand l-am vazut cum intra in fata altora care urcau m-am gandit la o chestie de am vazut-o saptamana asta…. „Oglinda retrovizoare este mai mica decat parbrizul, tocmai pentru ca drumul este in fata.”, cred ca mi-a prins bine si ma bucur ca a reusit sa intre tipul pe sensul bun inainte de a-si face pachet masina sau mai rau.

Acum ma gandesc la alte lucruri, cred ca din cauza gandurilor mele devin stresant chiar insistent, voi incerca sa las telefonul din mana, sa ma uit mai rar la el…

Nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai spun sau ce sa fac, cred ca am nevoie de o pauza, de odihna si de un job inafara. Cand eram in Germania eram atat de linistit incat nu ma prea gandeam la multe lucruri, aveam tot ce vroiam, mergeam unde vroiam, acum cand pot merge nu am tim iar cand am timp nu pot merge nicaieri din alte motive. Totul e pe dos, gandurile mele, timpul meu, jobul meu…. totul….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *