Toti taranii merg cu microbuzul, un om pe care l-as eutanasia

In seara aceasta in microbuz am fost total revoltat, sunt pacifist dar imi venea sa ii sparg fata unui cocalar care si-a luat un loc, apoi s-a dus sa stea de vorba cu soferul in fata locul fiind pe penultimul rand, a venit un domn invarsta cam 65-70 de ani si s-a asezat pe locul liber ocupat in prealabil de tanarul acela care mai mult de 25 de ani nu avea. Bun, se aseaza batranelul si vine tanarul ca ala e locul lui si ca sa se ridice ca el a platit pentru locul ala. Cand am vazut i-am spus fara a ezita sa il lase pe domnul acela sa stea ca ii platesc eu locul, ii dau eu banii pe locul acela daca l-a platit. Nesimtitul tot nesimtit ramane, o tine pe-a lui, i-am oferit batranului locul meu si am stat eu cum este normal in picioare dar nu m-am abtinut sa nu ii spun acelui tanar, mai mare ca mine faptul ca daca as fi in locul lui as face un bine umanitatii si m-as spanzura cel putin deoarece face umbra pamantului degeaba.

Dupa ce a comentat el putin acolo, a scos telefonul si a sunat pe cineva si a vorbit tot drumul la telefon de parca vroia sa il auda direct, nu prin telefon. Acel om nu stiu daca avea macar gradinita terminata, era terminat cu capul, vocabular de maidan, gramatica zero absolut, nesimtire cat cuprinde, imbracat la 4 ace cum se spune. Ce se gandeste el sa se ia de o domnisoara care statea langa mine in picioare, blonda, frumusica, el abordand-o cu celebrul „pasarica, auzi?”.

Am ezitat sa nu vomit pe el, mi se face scarbacand vad astfel de specimene. Intr-un microbuz plin de oameni tu sa te porti de parca ai fi buricul pamantului, sa afirmi faptul ca esti smecher si vezi doamne la tine nimeni nu comenteaza mi se pare…. nu am cuvinte sa imi exprim acest sentiment dar imi venea sa il iau de ceafa si sa ii lipesc fata de scaunul din fata.

Vorbind el acolo cu cei de la *444 incepe cu un discurs „Sa-mi ajuta Dumnezeu fratica, ma inchin la Dumnezeu sa ma ajute sa rezolv treaba aia….” Sa inteleg ca ar crede in zei, ma intreb dece acei zei in care crede nu l-au educat sau cel putin nu i-au dat macar un creier functional in locul nucii putrezite ce probabil o are in cap.

Nu vorbesc eu tocmai corect, nu sunt eu tocmai destept, inteligent sau oricum vrei sa spui dar ce stiu este faptul ca am o urma de bun simt pe care cred ca oricine trebuie sa o aiba, un gram de respect, daca nu respect pentru altii macar respect de sine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *