Tot de-ale mele

Uite că am mai ajuns şi prin faţa calculatorului. Cu jobul acesta, mai ales că suntem în campanie de vânzări nu prea mai apuc să deschid pc-ul, mai ales să mai și scriu ceva. Abia dacă verific mailuri-le să văd ce mai spun unii și alții.

Când eram la școală, mă temeam de vremea când voi avea un job și va trebui să muncesc serios, zilnic și să-mi respect un anumit program, dar acum că am un job și am ce face zilnic, am ajuns la concluzia că nu este rău de loc. La școală mai chiuleam, mai leneveam în bancă și era mai relaxant decât la muncă dar, cu toate că munca este mai solicitantă măcar nu mă mai plictisesc, având ce face tot timpul și chiar învăț zilnic lucruri utile și mai ales învăț să port discuții cât mai utile cu diferiți oameni din diferite clase sociale.

De când lucrez aici, la RCS&RDS am mai studiat puțin oamenii și am ajuns la concluzia că, nu toți țiganii sunt la inculți, unii români sunt mai rau ca țiganii, mai proști ca noaptea și mai încuiați ca un seif. Unii nici nu stau la discuții, îți trântesc ușa în față sau se iau în gură cu tine degeaba, pur și simplu sunt nebuni.

De exemplu am ciocănit la o ușă și iese o cucoană, nu am apucat nici să o salut și începe: „Firați ai dracu de împuțiți, ați venit cu credințele voastre, ați venit să cerșiți, ieșiți de aici …. ” un recital plin de insulte și uitându-mă la ea m-a bufnit râsul și cică ce este de râs… am tăcut și am plecat că era isterică baba.

Am fost la fel de fel de oameni, o tanti avea o mică grădină zoo în apartament, avea pisică, câine, porcușor de guineea, papagali, broască țestoasă, pești… formidabil.

În rest alergătură.

6 Responses to “Tot de-ale mele”

 1. Lili spune:

  Cu oameni era mereu mai greu sa lucrezi decat apropae oriunde. Si cate vei mai vedea. Spor la munca in continuare.

 2. Iustinian spune:

  Si, culmea, la serviciu iti ies si bani. Ca la scoala era relaxare, dar mai mult pe degeaba. Acum muncesti si iti iese ceva „maruntis”. Cu timpul e mai rau cand avem un job.

 3. Host spune:

  Pai , la un astfel de loc de munca sunt sigur ca vei cunoaste in continuare fel de fel de oameni , si sa stii ca e foarte bine . Macar nu vei avea surprize neplacute de la viata 🙂 .

 4. Cosmincol spune:

  Multumim pentru articol ! Esti cel mai tare !

 5. Alina spune:

  hmm viata ii prea scurta ca sa ramai la ce ai facut pana acuma fa ceva de care sa fi multumit cu adevarat ca din cate vad te cam plictisesti

 6. George spune:

  Se spune ca „ce nu te omoara, te face mai puternic”. haioasa expresia „mai incuiati ca un seif” 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *