In tot ce inseamna mine e un tine

Sti momentul acela in care iti dai seama cat ai mai tinut la cineva asa dar, totusi nu atat? Eh e momentul ala in care ziua are 24 de ore dar tu o ai in gand 25 din 24, 8 zile din 7, visezi noaptea dormind si ziua cu ochii deschisi. Sti ca nu se poate, creierul tau stie ca nu se poate dar nu proceseaza, pur si simplu iti da acel mesaj idiot „Loading, please wait!”

Incerci sa te atasezi de altcineva, apelezi la vechi prietene dar, te uiti la ele si vezi aceeasi figura, te freci la ochi, ceata totala apoi, ce sa vezi tot aceeasi figura. Cred ca nici cel mai dement drog posibil nu are acelasi efect, nu exista clinica de dezintoxicare sa mi te scoata din cap, nu exista remediu.

Aveam odinioara o vorba, „Nu alerga dupa caruta care nu te-asteapta” si nu alergam dupa nimeni, dar na, nu sti cum e pana nu te dai cu curul de pamant, pana nu iti suceste creierii, pana nu ii baga la masina de spalat creieri si o da pe stors, pana nu baga mixerul in ei sa ii damblageasca.

Ma simt in plus in propria-mi viata, ma simt absent din mine, in tot ce inseamna mine e un tine, nu mai e loc de mine, nu ma mai gandesc la mine.

164958_571431066222819_791144619_n

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *