Toaletele de la ibra.ro

De cate ori ai fost pe strada, prin parc sau oriunde si te facea ceva sa alergi de nebun in cautare disperata dar disperata de ceva anume. De cate ori ti s-a parut distanta pana acasa de 210 ori mai mare decat normal. Sunt probleme fiziologice care atunci cand vin, daca nu ai o toaleta in zona te dispera. Toate orasele sau chiar cartierele, parcurile si locurile de recreere ar trebui sa aiba amplasate de catre primarii toalete ecologice atat de necesare intr-o lume pusa pe fuga.

Toaletele de la ibra.ro ar rezolva toate problemele din micile si marile orase. Pana si aici in Berlin, cand te trece esti nevoit sa alergi dupa o toaleta pana aproape disperi. Aici totusi sunt niste toalete publice cu fise foarte ok, curate si foarte bine amplasate dar in tara nu ai decat sa faci pe tine, sunt total de negasit atunci cand ai nevoie.

Toaletele ecologice sunt esentiale mai ales in parcuri unde mai bei un suc, o bere o apa si pentru a nu uda pomii si tufele ar fi foarte frumos sa ai puse la dispozitie toalete ecologice, curate exact acolo unde trebuiesc daaaar pana atunci nu ai decat sa alergi.

Eu de muulte ori am alergat de nebun pe strazi pentru ca nu gaseam o toaleta, de obicei cand plec pe undeva imi iau multa apa la mine si o beau iar apoi tine-te… Asa am ajuns eu la concluzia ca toaletele ecologice in orase sunt indispensabile, fara ele viata-i grea tare, mai ales cand te grabesti, mergi pe jos si stai la semafor si fara sa vrei dansezi, chiar si cand esti cu bicicleta, de multe ori aici eu trec pe rosu numai sa nu stau pe loc si sa vezi ce fuge bicicleta, pedalez cat ma tin picioarele numai sa ajung la o toaleta, daca sunt pe jos, atlet profesionist scrie pe mine, dar asta-i alta poveste.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *