Festivalul TM10BASE

Heineken Electron Nights si TMBase prezinta Festivalul TM10BASE: 14 – 16 Octombrie, Timisoara, Romania. Sectiunea Lineup & Artisti e acum online . Mai multi artisti precum si detalii legate de festival vor fi anuntate in curand.

Prezent de treisprezece ani în peisajul muzical românesc, festivalul continua sa fie un punct de reper pentru iubitorii de muzica electronica urbana din România.

Încă din anul 1998, Festivalul TMBase începe prin a prezenta artiști și acturi live autohtone din diverse genuri ale muzicii electronice, trecand de la spatii dedicate concertelor la caracteristicile hale industriale dezafectate pentru a tine pasul cu numarul in crestere al participantilor si a oferi un cadru aparte evenimentului.

Festivalul urmărește urmărește promovarea evoluțiilor muzicale valoroase găzduind pe scena unele dintre cele mai importante nume internaționale acoperind o gama larga de genuri si stiluri (de la hip-hop, electronica si drumandbass pana la dubstep, electro si experimental )– alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti autohtoni dar si proiecte si acturi la început de drum,  în spatii neconventionale (hale si complexe industriale dezafectate) din inima orasului, reinterpretând caracterul spatiului.

 

De-a lungul timpului la acest festival s-au prezentat Pendulum, Dieselboy, Freestylers, High Contrast, Beardyman, London Elektricity, Benga, Wax Tailor, C2C, The Qemists, Netik, The Hacker, Dj Cam, Deekline, Ragga Twins, Atomic Hooligan, Aquasky, Navigator MC, Noisia, Lords of Fitness si multi altii.

Evenimentul este considerat unic in Romania, fiind unul dintre cele mai cunoscute si de traditie evenimente de muzica electronica.

Website oficial http://www.tmbase.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *