Tendintele modei si ce haine se poarta

Haine… Unii sunt inebuniti dupa haine si cutreiera magazinele in lung si in lat, ore in sir in cautare de imbracaminte. Daca te duci prin mall unde sunt magazine de haine H&M, Zara si mai stiu eu ce, vezi printre rafturi baietasi cu pantaloni mulati pe craci si fetite imbracate intr-un roz obositor. Acesti indivizi sunt inebuniti dupa haine, asorteaza hainele in cele mai bizare moduri si in general isi cumpara de imbracaminte foarte stransa pe corp.

Eu prefer hainele mai largi si sunt foarte pretentios. In ultimul timp am gasit haine bune la o tanti care aduce SH, mi-am luat zilele astea doua camasi in carouri geniale care pot fi purtate doar cu tricou pe timp de iarna dar si vara pe seara. Mi-am gasit si o vesta in carouri pe care lafel o pot imbraca cu tricou… Tot de la ea am luat si niste hanorace pe care le tot port si sunt ca noi. Evit sa dau 100 de lei pe o camasa cand pot da 5 lei si sa fie mult mai de calitate (cele pe care le-am luat acum sunt waterproof si au costat 5 lei bucata…. Chilipir si zici ca-s noi.

Inteleg insa si oamenii care isi cumpara din magazine si sunt inebuniti dupa haine dar dupa haine normale nu cele pline de sclipici si texte care in traducere sa insemne „mama e curva”. Uneori mai merg si eu prin magazinele mari in cautare de reduceri, nu imi place sa dau o gramada de bani pe o pereche de pantaloni cand ii pot cumpara la pret mai mic atunci cand sunt redusi.

Cum spuneam mai sus, ma tot intreb daca pe unii nu ii strang pantalonii stransi pe corp… Era o chestie pe fb. cum ca „si baietii care poarta pantaloni strimti, sunt fete de treaba” si cam asa este pentru ca in general ii vezi chiar rujati si fardati iar pe mine unu ma bufneste rasul groaznic cand ma uit in ce hal pot sa arate acele specimene.

Sunt hater poate sau poate ca nu inteleg eu moda dar, sa mergi in halul ala pe strada mi se pare ca esti proaspat iesit la produs.

Voi ce haine preferati si din ce magazine preferati sa cumparati?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *