Televizoarele 4k sunt geniale

Buna dimineata, dupa ce ieri am vorbit despre televizoare si monitoare, dar si despre ce tv vreau eu sa imi iau, acum de dimineata ma mai uitam pe net de televizoare. Am ajuns la tehnologia 4k, Ultra HD. Momentan televizoarele detinatoare de tehnologie 4K sunt cireasa de pe tort, sunt destul de scumpe dar se gasesc si televizoare 4k ieftine.

Uitandu-ma uimit la cateva televizoare 4k, am ramas surprins de cum pot arata acestea, cum pot reda imaginea si aspectul lor in sine. In weekend ma voi duce prin Bucuresti si vreau sa merg neaparat la un magazin care vinde astfel de televizoare pentru a le vedea de aproape.

Televizor 4k

 

Cel mai ieftin tv4k este cel din imaginea de mai sus. Acesta este un LG49UF675V cu o diagonala de 124cm. Rezolutia Ultra HD a acestuia, este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD, ceea ce iti ofera o claritate perfecta si detalii dintre cele mai profunde. Acest televizor dispune si de functia 4k Upscaler, functie ce face ca tu sa vizionezi filmele, emisiunile sau evenimentele sportive la o calitate asemanatoare 4K, aceasta functie imbunatatind detaliile. Acest Tv este ultra slim, foarte usor de integrat in decorul casei.

Imi plac extrem de mult astfel de televizoare, nu imi place faptul ca imi depaseste bugetul dar, poate in viitor voi reusi sa strang banii necesari pentru a-mi lua un astfel de televizor. Acesta este practic o mica cinema la tine acasa, intr-o camera intunecata cred ca ai cam aceeasi senzatie ca la cinema, acestea avand si un sunet extrem de bun.

Ce ma mai intreb eu acum, cum ar fi sa pui un ps3/ps4 la un astfel de tv, sau sa pui un PC la acesta, sa te joci ceva precum battlefield 4 pe acesta sau dece nu un GTA5? Voi va dati seama de amploarea experientei video? Cat de tare ar fi, cred ca toti prietenii ar sta cu tine in fata tv-ului pierzand zile intregi jucandu-va.

Sunt pur si simplu geniale aceste televizoare, sunt varf de tehnologie iar cel ce vi l-am aratat aici este unul dintre cele mai mici si ieftine, se gasesc si televizoare 4k mult mai performante dar cu preturi ce trec de 5000 de lei. Preturile nu sunt deloc exagerate pentru cate poate face acest tv, vorba aia daca dai pe emisiunea potrivita, acesta te ajuta sa si gatesti.

Vo v-ati lua un astfel de televizor? Doar pe mine ma incanta asa ceva sau mai sunt si alti nebuni?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *