Telekinezie – Puterea mintii

Exercitii de telekinezie
Invatati sa indoiti obiectePentru a va uimi prietenii cu un exercitiu tip Uri Geller nu e nevoie, spun unii, decit de vointa si ceva exercitiu. La ora actuala, Internetul abunda de tot felul de indivizi care se lauda ca au reusit sa-si dezvolte capacitatile paranormale si se ofera sa-i ajute si pe altii sa faca acelasi lucru. Singura problema ar fi aceea ca, potrivit spuselor lor, aceste lucruri se invata in timp, astfel ca multi abandoneaza dupa citeva incercari. Pentru cei care ar fi dispusi sa incerce sa verifice daca astfel de performante pot fi intr-adevar atinse, prezentam citeva experimente simple cu care se poate exersa.
Pentru a realiza experienta care l-a facut celebru pe Uri Geller trebuie parcurse urmatoarele etape:
Citat:
1. Alegeti obiectul pe care doriti sa-l indoiti (lingura, furculita, cheie etc.).
2. Apucati obiectul cu mina/miinile, dupa cum va e mai confortabil.
3. Asezati-va comod, respirati usor, relaxati-va.
4. Goliti-va mintea de orice alte ginduri. Trebuie sa va concentrati doar asupra obiectului.
5. Cu ochii inchisi, frecati usor suprafata obiectului cu virfurile degetelor.
6. Simtiti senzatia pe care o provoaca atingerea suprafetei obiectului. Trebuie sa simtiti acest lucru, nu sa va ginditi la el. Incercati sa patrundeti materialul (pina la molecule si atomi) si sa-i simtiti energia.
7. S-ar putea sa fie nevoie de mai multe incercari, dar in cele din urma veti incepe sa simtiti energia.
8. In momentul in care simtiti energia, cind propria dumneavoastra energie se intrepatrunde cu cea a obiectului, e timpul sa-i porunciti sa se indoaie. Daca ati procedat corect pina acum, obiectul chiar se va indoi!
9. Tineti minte ca nu trebuie sa folositi forta. In definitiv, scopul experimentului e sa va testati forta mintii, nu cea a bratelor!

7 Responses to “Telekinezie – Puterea mintii”

 1. clujanu spune:

  tine minte, nu uita. uri geller e un ecroc obisnuit. de multi ani a fost demascat dar asa e in lume. prostimea e nesfarsita si se improspateaza incontinuu!

  • mifotea spune:

   O fi excroc, dar sunt chestii interesante, si cu puterea mintii cred ca poti face cam orice, omul poate face multe doar gandindu-se la ceva numai ca, creerul trebui antrenat mult prea mult pentru a ajunge oricine sa miste un obiect gandindu-se la asta.
   Nea uri asta sincer nu ma intereseaza cine e, doar telekinezia (puterea mintii) ca subiect ma intereseaza, mai mult ca informatie decat ca practica.

 2. clujanu spune:

  sunt convins ca subiectul capteaza interes si starneste pasiuni. io zic ca toate sunt povesti absolute.mai era si un francez acu fo 30 de ani care bagase spaima in oamenii de stiinta. aparusera articole chiar si in ” science et vie” tot un excroc si ala :).

  la ora aceasta uri geller trebuie sa fie un batranel libidinos si disperat. parol!

 3. Cosmin spune:

  Am reusit dupa un timp indelungat. Ai nevoie de extrem de multa radbdare . cu timpul inveti tot mai multe. Eu am reusit sa indoi o masina !

 4. Nimeni spune:

  Buna! Am incercat mai multe chestii de genu’ asta, dar nicidata nu mi-au iesit….Adica cum vine asta, sa indoi un obiect??Tu ai reusit?

  • MarinelPadurice spune:

   buna, daca scriu despre ceva, nu inseamna ca am reusit sa il fac dar, am incercat insa iti trebuie ani de munca poate pentru a putea folosi mintea la adevarata capacitate. Am vazut insa oameni care puteau sa indoaie linguri doar cu puterea mintii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *