Telefoanele inteligente, voi ce preferinte aveti?

Salut din nou, cum mai devreme am scris despre tablete, m-am gandit sa scriu cate ceva si despre telefoane mobile. Telefoanele inteligente lafel ca si tabletele au un mare succes pe piata in ultimii ani. Cum cererea este foarte mare, oferta producatorilor este si ea una diversificata, acestia producand dispozitive pentru toate buzunarele si preferintele.

Cand vine vorba de telefon, nu ma consider un pretentios, eu am nevoie de un telefon de pe care sa pot verifica mailul si sa pot intra pe diverse site-uri direct de pe el. In rest telefonul este pentru vorbit si primit mesaje. Dar, dece sa fiu trol si sa nu recunosc ca celelalte functii precum navigatia sau utilitatea diverselor aplicatii instalate, nu imi fac viata mai usoara.

Eu am unul din acele telefoane ieftine de la Allview, un A5 duo care uneori imi face peri albi deoarece se tot blocheaza. Bineinteles, daca nu ar fi plin de aplicatii poate nu s-ar mai bloca dar cum am foarte multe utilitare favorite, el saracu da rateuri. Cat despre ce telefon mi-ar placea mie, este tot un Allview, un X2Soul, mi se pare genial telefonul si are un cost bun, dar daca as avea fondurile necesare as opta pentru un Samsung Galaxi S4 care il pot numi lejer „REGELE” in topul preferintelor mele.

smartphone-collection

In general prefer telefoane dual sim, si actualul telefon este dual sim iar aceasta optiune este extrem de utila. Cu ajutorul unui dispozitiv ce suporta 2 cartele in acelasi timp, uiti pur si simplu de necesitatea unui alt telefon, practic uiti si faptul ca ai doua numere. Eu am acum un numar de abonament si unul pe cartela reincarcabila, astfel sun de pe care am mai multe minute, primesc telefoane pe cel mai vechi numar si am internet pe amandoua numerele. Nu raman niciodata in pana de internet, folosesc foarte rar WI-FI, mergand in mare parte pe conexiunea de date oferita de cartela.

Voi cei ce cititi, ce preferinte aveti in materie de telefoane si la ce le folositi in mare parte a timpului? Eu cum am spus cel mai mult il folosesc pentru mesaje si sunat, pentru mail si navigare pe internet, acum mai nou am jocul Zig Zag pe care il mai joc din cand in cand sa mai treaca plictiseala.

Va recomand jocul acesta, este foarte simplist dar totusi foarte solicitant, trebuie sa ai reflexe bune pentru a conduce bila pe labirindul in zig zag fara a cadea de pe el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *