Telefoane

M-am cam plictisit de telefonul meu samsung care il am acum si ma gandesc sa-mi iau altul. Cautand pe internet telefoane am gasit pe un site, oferte la telefoane destul de bune si accesibile. Ma tenteaza tare sa-mi iau un Blackberry. Vreau telefonul acesta din cateva motive simple, precum tastatura qwerty, ceea ce si samsungul meu are si m-am obisnuit cu ea, sistemul de operare propriu Blackberry OS6.0, un design placut si nu este nici mare ca dimensiune. Telefonul acesta este probabil urmatorul telefon al meu si este vorba de un Blackberry 9300 curve 3G, poate unii l-ar lua pentru camera de doi megapixeli dar eu l-as lua pentru rapiditatea cu care se misca pe internet si pentru multitudinea de facilitati ce mi le ofera. Are gps, pot posta pe siteuri de pe el, le pot administra, pot citi usor e-mailuri si bateria am auzit ca este de drum lung, adica tine bine.

Pe siteul unde l-am gasit este 190€ adica mai ieftin ca in magazine si calitatea este aceeasi. M-ar mai tenta si un Samsung Galaxi Note care din punct de vedere al capacitatilor, este de-a dreptul genial. Este cu tuch screen ceea ce nu-mi prea place dar cum m-am obisnuit cu qwerty ma pot obisnui si cu ecranul tactil, si acest telefon imi ofera tot ce am nevoie, inclusiv editare imagini si creare logouri. Il pot folosi ca telefon si ca tableta grafica, senzorul toch fiin foarte sensibil si avand variatie de presare, adica poti hasura linistit pe el, poti crea linii mai groase sau mai subtiri ori mai vizibile.

Sunt multe telefoane pe site, asa ca ai de unde alege, eu momentan stau si ma uit peste oferte, studiez terenul si ma hotarasc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *