Telefoane si tonuri

Hai sa dezgropam trecutul. Mai stiti perioada aceea, cand toata lumea isi lua telefon alb-negru si cauta pe teletext ringtonuri si sonerii pentru telefon? Pe atunci inca nu erau melodii polifonice dar cand au aparut, toata lumea vroia sa aiba ca sonerie tonuri amuzante. Si acum in 2013 sunt oameni care cauta tonuri amuzante, ce-i drept nu mai cauta pe teletext, acum cauta pe internet pe diferite siteuri de specialitate, care numai cu asta se ocupa.

Sunt foarte multi amatori de ringtonuri, pentru care telefonul este o sursa de amuzament, un instrument de joaca… pentru mine telefonul este doar telefon si ceas, cand suna, suna acea melodie de telefon fix ţrrrrrrrrr, practic, inconfundabil si putin iritant. Nu sunt un impatimit al telefoanelor moderne, sunt genul de om care tine un telefon ani de zile, cel de acum are aproape 3 ani si arata deflorabil dar cat inca merge, este numai bun, nu mai merg prea bine unele taste dar este bine, si asa eu nu prea scriu pe el. Are tastatura qwerty, este samsung ch@t 3350 parca si tine bateria aproape 2 saptamani in conditiile in care vorbesc destul de mult la el.

Pe batranul meu telefon nici nu stiu ce ringtonuri am, nici nu stiu sa-l folosesc calumea pentru ca nu m-a interesat mai mult decat sa intru pe net, sa dau si sa primesc un telefon sau sa trimit un mesaj, pe vremuri mai ascultam muzica de pe el dar acum pentru asta am mp3. Cat despre ringtonuri sau tonuri amuzante, am cateva in mp3 si ma trezesc prin mijloace de transport in comun razand caprostu singur cu castile pe urechi sau aud pe cel de langa mine razand de ce se aude in castile mele, avand niste casti (au si ele un an jumate) care nu sunt doar pentru cel ce le tine pe urechi, auzinu-se si in jur destul de clar si tare.

Un ton haios este binevenit oricand, mai ales daca vine dupa o melodie, lundu-te prin surprindere si gen se aude in mp3 „Fraiere iti suna telefonul” iar tu ca boul te uiti la telefon din instinct, neavand nici o treaba.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *