Telefoane dual sim

Mulţi dintre noi, lucrăm cu mai mulţi operatori de telefonie mobilă. Dacă lucrezi cu 2 operatori, ai nevoie de două 
telefoane cu doua caretele nu? Dacă tu crezi că da, țin să te contrazic puțin. Acum ai posibilitatea de a băga doua cartele într-un telefon dual sim. Cum adică? Simplu, acum nu mai ai nevoie de două telefoane și două cartele, acum poți avea un singur telefon și două cartele. Folosind telefoanele mobile dual sim, beneficiezi de opțiunea de a schimba operatorii fără a scoate cartela din telefon, rapid și eficient.
 
Principiul de baza este simplu: Telefonul dual sim este prevazut cu 2 spatii destinate celor 2 cartele SIM . una dintre ele fiind setata ca sim principal(A) iar celalata ca SIM secundar(B). Telefonul mobil dual sim are optiunea de a schimba prioritatea cartelelor, prioritate ce va da ordinea de introducere a PIN-ului. In momentul cand doriti sa apelati un numar va veti putea alege de pe care retea a celor 2 SIM-uri sa il apelati, ret
eaua “default” fiind cea a SIM-ului A.
 
Telefoanele dual sim oferă avantajul interschimbării operatorului de telefonie mobilă fără nici o problemă, rapis și netrebuind să-ți mai ocupi buzunarele cu două telefoane, iar atunci când sună să nu ști care sună, cu aceste telefoane, este mult mai simplu… Sună, bagi mâna în buzunar, îl scoți și nu mai trebuie să te uiți care sună, plus că ai și mai mult spațiu în buzunar. Un alt avantaj ar fi că atunci când una din cartele nu mai are credit, va avea probabil cealaltă și nu va mai trebui să copiezi numărul de pe un telefon pe altul pentru a suna pe cineva, vei putea alege să suni de pe cartela cu mai multe minute de exemplu sau să trimiți mesaje de pe cea care are opțiuni de mesaje gratuite. Acum este la alegerea ta ce vei face cu un telefon dual sim, eu pot doar să te sfătuiesc să alegi această opțiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *