Tarja Turunen în România

În luna Ianuarie 2012, ne așteaptă concert mare. Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nightwish va concerta pe 25 ianuarie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul final de promovare al albumului „What Lies Beneath” și este organizat de Phoneix Entertainment.
 
Tarja Turunen a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Nightwish. Alături de colegii săi de trupă Tarja a cunoscut succesul pe plan internaţional. Piese ca “Walking in the Air“, “Nemo” sau “Bless the Child” au adus trupei primele locuri în topurile muzicale şi transformând-o pe Tarja în regina metalului finlandez.De la despărţirea de trupa alături de care a cunoscut succesul, Tarja a lansat 3 albume iar cariera sa a avut o panta ascendentă. “My Winter Storm” şi “Henkäys Ikuisuudesta” primele albume solo ale artistei finlandeze au primit certificări în mai multe state europene, iar vocea profundă şi plină de emoţie a Tarjei a fost aclamată de criticii muzicali din întreaga lume.
Combinaţia unică dintre duritatea rockului şi vocea înclinată spre muzică clasică a Tarjei al cărui rezultat este un stil unic de rock simfonic va putea fi ascultată pe 25 ianuarie 2012 în cadrul turneului “What Lies Beneath“. “What Lies Beneath Final Tour” este ultimul turneu de promovare al celui mai recent material al Tarjei. La finele acestuia artista şi colegii săi de scenă vor lua o pauză de 5 ani.Bilete și alte detalii pe

iCoancert

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *