Suntem o tara de prosti, suntem doar curvele puterii puse in pozitie de capra

Salutare, azi am fost pe la ANAF, am pierdut jumatate de zi asteptand la o mega coada. Am aflat ca am de plata 5 lei pentru ca in anul 2012 am primit alocatie si nu am platit CAS. Serios? Alocatia nu era garantata prin lege pana la 18 ani si 26 in cazul studentilor?

Dupa ce m-am certat cu doamnele de la ghiseu care te trateaza ca pe ultimul om, am depus si contestatia pentru decizia primita de tatal meu, astfel sper sa nu fie nevoit sa plateasca anafului degeaba 468 de lei in conditiile in care el nu este activ in campul muncii de mai bine de 10 ani.

Am realizat inca o data ca suntem o tara de prosti, suntem doar curveleputerii puse in pozitie de capra. Ar trebui sa fim in fata parlamentului nu in fata ghiseelor ANAF, am auzit pe multi spunand ca astia de au facut calculele sunt niste prosti, ca au calculat tuturor la fel. Nu fratica, tu esti prostul ca iti garantez ca acele calcule sunt facute de un program de calculator ca doar nu sta cineva cu calculatorul in mana sa vada cat de mult te poate indatora pe tine. Esti tu prost ca nu iei masuri, suntem noi prosti, noi cu totii ca acceptam sa fim fututi in cur de statul care ar trebui sa ne protejeze interesele comune, dreptul la un trai decent si la un loc de munca.

Noi toti suntem niste prosti ca acceptam asta! Acceptam sa fim furati de hoti, pupam in cur candidatii la posturi de primari, presedinti si mortii lor pentru ce mai candideaza ei, acceptam mita electorala ca apoi sa ne trezim JETMANITI de cei pe care i-am pus noi la conducere.

Suntem un popor de prosti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *