Suntem doar niste sclavi ai unui sistem jalnic

Se pare ca fiscul a sistat trimiterea acelor instiintari de plata. Se pare ca cei mai multi romani sunt pusi sa plateasca 468 de lei pentru ca au avut in 2012 venituri de maxim 10 lei. Adica, de statul se respecta cum se respecta si cand da salarii de toata jena.

In conditiile in care tu dai la intretinere lunar peste 1200 de lei fara a lua nimic de mancare, statul vine cu un salariu de 800 de lei, lafel este si in cazul instiintarilor prin care platesti un CAS de 468 de lei pentru un venit de maxim 10 lei. Adica, chiar si eu daca calculam, cu toate ca sunt planta la matematica nu reuseam sa te scot dator in halul acesta.

In ce dracu tara traim? Isi bat astia joc de noi mai rau decat isi bat carutasii gloabele. Suntem o adunatura de prosti care speram la o viata mai buna pupand in cur politicieni in alegeri, ca mai apoi dupa ce i-am votat ca ne-au dat 50 de lei, un pix si o plasa de faina, sa ne-o traga cu organul indoit. Cam asta este Romania, tara impartita intre prosti si putere, suntem un fel de sclavi liberi, liberi sa mergem de colo colo dar constransi de la spate prin taxe inventate peste noapte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *