Sunt un om pretenţios…

Cred că sunt un om tare pretenţios, un scarandiv înnăscut căruia nu îi place orice, nu îi plac multe lucruri. Pretenţiile mele sunt mari de la mâncare la haine, job, încălţăminte, tipe…

Nu mănânc orice şi de la oricine, nu mănânc mâncare sărată şi nu mănânc deloc paste. Hainele nu îmi plac toate iar cele care îmi plac le port până se rup. Încălţările le ţin minim un an perechea, le tocesc făcând sute de kilometrii pe jos cu ei.

Cât despre tipe, acum îmi dau seama cât sunt de pretenţios pentru că, îmi plac tipe până le văd fumând, cele mai multe acum fumează iar pentru mine ca nefumător ăsta este un inconvenient. Dacă nu fumează, nu îmi place cum se îmbracă, îmi par piţipoance preferând tipele care se îmbracă nu tocmai elegant, nu tocmai în tipar… Iar în ziua de azi, greu găseşti o tipă care să nu fie plină de farduri pe faţă.

Nici nu ştiu de ce scriu eu acum despre asta, despre tipe, nici măcar nu mă simt in stare să intru acum într-o relaţie şi vorbesc totuşi despre asta. Dacă mă întrebi dacă am găsit o tipă să îmi placă, găsisem dar, am pierdut-o. Iubesc necontrolat, am făcut unele greşeli şi în final, s-a cam săturat de mine, de modul meu posesiv de a iubi.
Sunt posesiv, ştiu bine asta dar, ştiu că nu dau ce am pentru ce aş putea să am şi sunt sufletist, sunt cumva un vulcan de sentimente.

Mă abat de la subiectul principal, obişnuiesc să fac asta dar, uite că revin. Sunt chiar un om pretenţios, de cele mai multe ori ştiu ce vreau şi ştiu ce îmi place, nu îmi place să muncesc pe degeaba, nu îmi place să zbiere cineva la mine doar pentru că mă plăteşte pentru munca depusă, nu îmi place mâncarea sărată cum am mai spus şi nu mă atrag oamenii care nu au nimic în comun cu mine, nu mă atrag oamenii care doar arată bine însă gândesc diferit.

Cred că în final ăsta este un post despre ce nu îmi place, cel mai important nu îmi place să mă ignori!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *