Sunt tigarile electronice o solutie?

Cu ceva decenii in urma chiar era la moda sa fumezi. Ne erau introduse tot felul de reclame cu domni bine imbracati si domnisoare elegante care gaseasu placere in a fuma. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, lumea a ajuns sa cunoasca efectele nocive ale tigarilor si multi dintre actualii fumatori incearca din rasputeri sa se lase de acest obicei vicios.

tigara-electronica-simplaMulte companii au venit cu tot felul de alternative pentru a ajuta fumatorii in lupta lor impotriva fumatului, astfel au aparut gumele cu nicotina, plasturii si tigarile electronice.

Tigarile electronice sunt cele mai noi produse din domeniu si unele din cele mai folosite in lupta impotriva fumatului. Sunt realizate in asa fel incat sa arate ca o tigara normala, chiar scotand si fum/abur, insa acestea nu contin tutun. Utilizatorii acestor tigari electronice inhaleaza vapori de nicotina ce arata ca fumul produs de tutun, doar ca acest fum nu este cancerigen si daunator precum cel al unei tigarete normale.

Tigara electronica constra intr-un cartus ce contine nicotina lichida, iar cand fumatorul inhalaeza, o mica baterie numita atomizor, transforma o mica cantitate de lichid in vapori. Tigara electronica ofera utilizatorului mai repede doza de nicotina, fata de alte produse alternative. Pentru ca efectul sa para si mai real, majoritatea tigaretelor electronice au si un bec LED in varf care se aprinde atunci cand utilizatorul inhaleaza.

Sunt tigarile electronice o solutie?

Principalele avantaje ale tigarii electronice fata de guma sau plasturele cu nicotina sunt date de faptul ca nicotina ajunge mult mai repede in sange, dar in principal datorita faptului ca utilizatorul inca inhaleaza aburi netoxici. Unui fumator ii este foarte greu sa renunte in special datorita faptului ca nu poate scapa de placerea si obiceiul de a inhala.

Cartusele de nicotina sunt universale, potrivindu-se la majoritatea tigarilor electronice, insa taria de nicotina difera. Brandurile reputabile au cartuse cu concentratie mare de nicotina, concentratie medie si volum scazut. Acestea sunt special facute pentru cei care vor sa se lase de fumat, reducand treptat concentratia de nicotina pana ajung sa renunte.

Atunci cand cumparam tigari electronice trebuie sa ne asiguram ca beneficeim de produse originale, de claitate. Zic asta fiindca piata a fost invadata de tot felul de replici ale marilor branduri, replici care nu ofera aceeasi satisfactie precum o tigareta electronica adevarata. Pentru a ne asigura ca beneficiem de produse originale, atunci trebuie sa cumparam de pe site-uri precum http://www.etigara-electronica.ro , unde nu se vand doar tigarete, ci si o adevarata gama de accesorii pentru consumatorii de tigari electronice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *