Sunt pasii mei, sunt eu alergand spre tine

Sunt pasii mei imprimati pe drumuri de pamant si asfalt, sunt pasii mei ce urca la tine, pasii mei gafaind, arzand de nerabdare sa te vada, sa te stranga in brate, sa se joace cu tine, sa rada, sa te gadile. Sunt eu copile venind spre tine iar si iar si iar.

Copile tu sa intelegi ca atat timp cat voi putea merge, cand voi putea voi fi la tine, te voi lua si te voi duce acasa, te voi tine de mana, te voi lua in brate, te voi tine ca pe maimutica in spate sau in brate, te voi iubi neconditionat, pentru ca asa simt eu, asta stiu eu sa fac in momentul de fata. Nu imi trebuie altceva, nu vreau altceva decat pe tine, decat sa-ti fie bine, sa fie bine, sa fi fericita, sa nu plangi, sa nu fi trista, doar sa fi fericita.

Stiu ca nu sunt perfect, poate nu sunt cel mai bun dar stiu sigur ca pentru tine voi lupta mult timp, iti voi fi alaturi fie ca doar cu gandul fie cu totul. Copile, multumesc pentru toate momentele impreuna si pentru cate-or sa mai fie, pentru diminetile in care ma faci sa zambesc si noptile in care imi acaparezi visele, pentru zilele geroase in care ma incalzesti si toate cate-or mai fi iubit-o.

Multumesc ca ma intelegi, ca undeori ma suporti chiar daca poate sunt insensibil, poate nu sunt atent la ce spui privind in tine, pierzandu-ma in spatiu, chiar daca nu te las sa imi gadili talpile sau coastele dar, copile nu ma pot abtine sa nu ma zbat, e ca si cum milioane de volti trec prin mine si mi se inclesteaza tot corpul, vibreaza de placere dar in acelasi timp devine haotic.

Sunt un haos pe doua picioare, ma gadil si imi place sa te gadil!

 

10736177_873972879310074_1396713875_n

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *