Stranded Deep un joc care depaseste asteptarile

Hai sa va spun despre un joc pe care vre-o doua zile l-am jucat continu. Este vorba despre un survival game, un joc in care personajul principal este naufragiat in ocean dupa ce avionul in care era s-a prabusit.Jocul se numeste Stranded Deep, in prima faza ai o barca de salvare, un cutit si o vasla dar si un bidon cu apa. Tu vei merge pe una din zecile de insulite. Acolo iti poti construi o cabana, iti poti construi unelte si poti pescui folosind sulita, idea este sa supravietuiesti fara a te manca rechinii sau din cauza deshidratarii.header

Jocul este destul de simplu dar solicitant, este la prima vedere plictisitor dar te face sa il joci pana uiti de lume eventual. Grafica, grafica acestui joc bate grafica multor jocuri consacrate, mediul oceanic este foarte bine creat iar apa se vede bestial.

Singurul incovenient este ca nu ai o harta si risti sa iti faci „baza” pe o insula dar daca pleci pe o alta insula risti sa nu iti mai gasesti insula pe care ai baza deoarece insulele sunt foarte indepartate, arata toate la fel si nu iti poti fixa o directie exacta deoarece oceanul te deruteaza. Insulele sunt cam micute, era interesant sa fim naufragiati pe o insula mare, cu padure si tot ce ai avea nevoie, sa poti vana capre si alte animale, sa te simti ca in realitate naufragiat intr-un loc exotic in care esti pus in situatia de a supravietui.

Eu unu asa as vedea jocul acesta, este in curs de update si asta este perfect deoarece este posibil sa vedem insule mai mari, sa putem face mai multe lucruri si totul sa devina mai interesant.

Nota mea pentru jocul acesta este de 8 momentan, este un joc bun dar cu destule puncte slabe insa felicitari echipei de dezvoltatori pentru idee si speram sa devina cel mai tare joc.

Acest joc este disponibil pe steam, aici => http://store.steampowered.com/app/313120/ la pretul de 14.99euro. Eu l-am gasit ce-i drept pe torrente neavand fondurile necesare achizitionarii (trc printr-o perioada mai dificila cu banii) dar cand voi avea bani, il voi achizitiona si voi urmari indeaproape updateurile.

Voi face o categorie speciala in blog pentru acest joc, mi-a placut destul de mult pentru a face asta. Aseara l-am sters din pc deoarece am stat 2 zile doar de el iar ieri se facuse ora 18 si eu nu mancasem nimic, am zis ca trebuie sa iau o pauza, am luat, acum cred ca il voi baa din nou in pc si voi incerca sa supravietuiesc pe insula pustie.

De astazi in schimb voi instala steamul in pc, vad ca sunt cateva jocuri free interesante pe acolo, acestea vor fi prezentate de mine pe blog. Mai intai pe cele gratuite care ma instiga apoi, le voi prezenta si pe celelalte imediat ce voi face rost de fonduri pentru a le achizitiona. Acum voi pune aici un filmulet cu Stranded Deep, este filmuletul de pe steam, dar pe youtube gasim game-play-uri ale celor ce il joaca printre care sunt si destui romani. Posibil sa fac si eu un filmulet game play cu acest joc dar momentan ma rezum la cel de pe steam.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *