A stat atarnata in cordelina, deasupra prapastiei, peste 12 ore. Salvatorii, alergati de urs. VIDEO

Stai atârnat în coardă 12 ore iar pe salvamonți îi aleargă ursu. 
Așa sună o știre ce are ca protagoniști doi tineri care, neexperimentți s-au aventurat pe un traseu de alpinism extrem de dificil.

Mai bine de 12 ore a stat o tanara atarnata intr-o cordelina deasupra unei prapastii din muntii Bucegi. Incerca sa faca un traseu de alpinism extrem de dificil impreuna cu iubitul ei, dar neexperimentati, au comis greseli uriase.
Salvamontistii porniti in salvarea lor s-au trezit cu un urs pe urme. De aseara, de la 20.00 si pana astazi la ora 22:00, tanara de 22 de ani a stat atarnata deasupra unei rape adanci de 300 de metri. Dimineata, cand salvamontistii au repornit actiunea de salvare, fata abia mai avea putere sa se ridice pe cordelina.Greseala celor doi alpinisti a fost ca au pornit pe un traseu unde fara antrenament serios nu aveau ce cauata. Desi purtau echipament, in momentul in care au inceput coborarea in rapel nu si-au luat toate masurile. Au aruncat coarda fara sa vada ce este sub stanca pe care se pregateau sa coboare. Intai a inceput fata care s-a trezit ca odata ajunsa la capatul corzii nu are pamant sub picioare. In statiune, fata a fost imbratisata de mama care a trecut prin spaima vietii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *