Spatii pentru birouri, unde trebuie amplasat, ce trebuie sa tinem cont pentru a atrage clientul doar invitandu-l in birou

Momentan sunt in Germania dar cand voi ajunge in tara, bineinteles si cand voi strange ceva banuti, am de gand sa-mi deschid o firma iar pentru desfasurarea viitoare activitati la care inca ma gandesc, pe ce ma voi axa, ce voi face….  PEntru aceasta firma voi avea nevoie de un birou, pentru acesta voi apela cel mai probabil la o firma care se ocupa cu inchirieri de spatii pentru birouri. Prefer sa apelez la astfel de firme, care se ocupa cu asa ceva deoarece ai de unde alege, am si cateva puncte de care oricine ar trebui sa tina cont pentru a avea succes cu afacerea. Deoarece clientrul trece mai intai prin birou, acesta trebuie sa inspire incredere si sa dea o senzatie confortabila, pentru client aceste lucruri fiind foarte importante.

O floare pusa aiurea in birou, poate duce la pierderea unui client, zona de amplasare poate duce si ea la pierderea unor clienti, spatiul utilizabil, mobila, ferestre, lumina, ambianta, toate acestea sunt aspecte foarte importante ce trebuiesc luate in seama de orice intreprinzator care doreste sa atraga un client mai usor, doar invitandu-l in birou.

Acum fie vorba intre noi, daca ai un birou excelent dar nu ai si o secretara care sa-i serveasca cafeaua clientului sau viitorului client, acesta s-ar putea sa nu mai treaca pe la tine. Daca biroul arata bine, secretara este, cafeaua este buna iar totul merge ca la carte, succesul este inevitabil.

Nu sunt eu om de afaceri dar, nu trebuie sa fi pentru a sti cum poti atrage un client si cum profilul meu la scoala a fost de alimentatie publica si turism, la unele materii am invatat cum trebuie tratat clientul, cum sta treaba cu ambientul, ce rol au unele detalii minuscule dar extrem de importante. Pentru a-ti atrage clientul conteaza orice mic detalii, chiar sirete, nasturi, sosete, un pix pe birou, un scaun asezat aiurea, toate acestea pot lasa o impresie nu tocmai buna.

Dar uite ca m-am abatut de la subiect si nu v-am spus unde sunt plasate cele mai bune spatii pentru birouri. Cel mai bine, un birou este amplasat intr-o zona turistica, aglomerata, culturala, o artera circulata, la strada, pe langa o cafenea sau un butic select, oriunde si in orice zona care ti-ar putea oferi noi clienti dintre trecatori. Un birou trebuie sa fie la vedere, pe o strada cunoscuta, usor de gasit, vazut si accesat. Cam atat despre birouri, acum sa vedem ce va fi in viitor, cand voi reusi sa-mi deschid propria firma, sa am propriul birou si sa-mi atrag clientii asa cum stiu eu mai bine.

2 Responses to “Spatii pentru birouri, unde trebuie amplasat, ce trebuie sa tinem cont pentru a atrage clientul doar invitandu-l in birou”

  1. Dan spune:

    esential e sa ai locuri de parcare in zona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *