Soft de bursa, o modalitate de a face bani

Salut, azi am ceva timp liber si am stat sa citesc chestii pe internet, nu prea am facut mare lucru toata ziua inafara de a monta doua difuzoare pe masina si a o spala. Insa, in timpul in care am stat degeaba am mai citit lucruri si mi-am adus aminte despre un program (cred ca-i pot spune asa) pe care il foloseste un prieten.

Deci sa o iau cu inceputul, am un prieten bun care face bani buni stand acasa sau plimbandu-se prin tara si prin a noastra mare UE. Acesta este pasionat sau mai bine spus un maniac al tranzactionarilor la bursa, omul a inceput acum 2 ani sa tranzactioneze la bursa, a inceput cu o suma mica si acum a ajuns sa se poata plimba in timp ce sta de geaba si se ocupa doar cu distractia si statul in fata calculatorului.

Cum face sa se plimbe si sa faca totusi NIMIC?

Soft de Bursa este secretul lui, un software pentru telefon si tableta care iti calculeaza in timp real care sunt cele mai bune posibile tranzactii care pot fi facute la bursa. Acest soft are o precizie de pana la 75% si proceseaza informatii de pe intreg internetul, astfel adunand informatii pe care tu in luni de zile nu le-ai putea aduna, procesa si digera (pentru ca nu esti robot).

Ma gandeam sa il incerc si eu asa ca mi-am facut un cont iar acum astep sa vad daca merita sa investesc in el sau nu. Voi cei care cititi, ce parere aveti, se merita sa bagi bani in asa ceva sau sunt doar povesti de care am tot intalnit de cand activez in online.

Oricum ar fi, este o idee buna de facut bani pe net, mai ales ca iti ofera libertatea de a te si distra, relaxa si de a face ce vrei in timp ce muncesti.

Comments are closed.