Smartwatch, ceasul inteligent este util?

Samsung-Galaxy-Gear-2-sDe ceva timp, nu foarte mult, ceasurile au ajuns la un nou stadiu, nu mai sunt doar simple ceasuri pe care le ti la mana si te uiti la ele cand vrei sa sti ce ora este. Acum ceasurile pe langa un accesoriu simplu, sunt si foarte utile, daca este un smartwatch.

Ce este un smartwatch? Acesta este un ceas inteligent, cu functii asemanatoare telefoanelor inteligente, sunt concepte asemanatoare celor din filmele cu spioni care vorbesc la ceas. Aceste ceasuri pot avea simpla functie de ceas si calendar dar si de telefon pe care poti vorbi, poti suna si poti primi mesaje. Aceste ceasuri smart, sunt interconectate cu smart phone-ul, care in general are dimensiuni mari si este cam incomod sa vorbesti la el, sau sa il scoti pentr a citi un mesaj, pentru a vedea ce ora este, asa ca s-a creat aceste ceauri inteligente care, iti spun ce mesaje ai primit, poti raspunde unui apel de pe el, avand si o casca bluetooth, sa nu ne imaginam ca vorbim pur si simplu la ceas…

Aceste smart watch, mi se par utile pentru soferi, deoarece este mai simplu sa te uiti la ceas pentru a vedea cine te suna decat sa scoti telefonul. Ceasul va fi intotdeauna la vedere, din cauza pozitiei mainilor pe volan, de obicei il porti la mana stanga si daca esti genul de sofer care sta cu o mana pe volan si una pe schimbator, oricum ceasul il ai in fata fiind pe mana de pe volan.

Voua cum vi se par aceste ceasuri?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *