Ski in Bulgaria

Romanii sunt tot mai dornici de vacante cu fiecare an ce trece, odata cu criza economica, parca dorinta acestora de a-si lua o vacanta este tot mai mare. Romanii incep sa prefere vacante de genul ski Bulgaria pentru preturile reduse de pe partiile de ski Bansko.

Vacantele la ski sunt apreciate pentru diversitatea de activitati pe care le ofera, ski alpin, ski font, snowboard, sanius si alte sporturi de iarna dar si pentru savoarea vinului fiert pe partie, cafeaua calda sau a ceaiului de la baza partiilor de ski. Aerul curat al muntelui atrage turisti de toate varstele iar hotelurile vin cu oferte tot mai atragatoare, all inclusive, iti ofera chiar si mini excursii in imprejurimile statiunilor.

Skiul, este un sport indragit de foarte multi oameni din toata lumea, iarna pe zapada iar uneori vara pe iarba, pasiunea nu tine cont de anotimp sau temperatura, la fel de bine ca iarna pe zapada, poti zbura cu skiurile vara pe iarba, atat timp cat indemanarea te ajuta, nu ai nevoie de altceva.

La noi in tara, statiunile de pe Valea Prahovei sunt cele mai renumite pentru partiile de ski dar in Europa, de ceva timp statiunile Bulgaresti de la ski Bansko sunt tot mai cautate printre iubitorii sporturilor de iarna, din cauza preturilor reduse, a serviciilor ireprosabile si infrastructurii bunicele de care Bulgaria dispune, poate ca daca am avea si noi o infrastructura mai buna, am avea mai multi turisti straini dar pana atunci Bulgaria tine loc de frunte in topurile preferintelor.

Dupa cum cu totii stim, in urma investitiilor facute de vecinii Bulgari in turism, aceasta tara a ajuns apreciata vara pentru statiunile de pe litoralul de la Marea Neagra, bine cunoscutele Nisipurile de Aur, dar si iarna pentru statiunile din Balcani pentru partiile de ski. Avand preturi mici, hotelierii atrag clientii cu oferte fara concurenta, servicii de calitate si tot ce ti-ai putea dori astfel ca, ne poate da clasa la capitolul turism, turismul bulgaresc avand parte de o considerabila ascensiune in ultimii ani si find tot mai apreciat.

Preturile de cazare incep de la 28 de euro/noapte in regim all inclusive iar ofertele vaste iti asigura o camera chiar si in plin sezon, cand in multe alte tari gasirea unui loc de cazare este aproape imposibila. Bulgarii chiar au stiut sa atraga investitori, au stiut sa se dezvolte, ce sa dezvolte si cum sa obtina profit, de la ei romanii pot invata ce inseamna cu adevarat turismul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *